TES
  • Austin Bailey
    Egyáltalán nem érzem úgy, hogy elégtételt kellene rajtad venne, hanem unalmasak a kis játékaid. A kérdés arra irányult, hogy szüksége lenne egy bizonyos NPC-re, aki meghalt. Erre nem jó a reanimate corpse. Ha nekem az első pillanatban átjött, hogy ez a kérdés, akkor valószínűleg neked is, és erre jött ez a komment Szerintem itt megint csak azt láthatjuk, ahogy játszod a kis maipulatív játékaidat, és valójában te csináltál sok hozzászólást ebből a helyzetből a hülye álszent mentegetőzéseddel. Nékülem a helyzet akár úgy is folytatódhatott volna hogy jön az újabb komment "nagy nehezen szereztem egy reanimate corpse varázslatot, visszahoztam az npc-t, de 30 másodperc múlva eltűnik, most mit csináljak" (miután nyilván ha a játékon belül valamit lehet, akkor senki nem akarja konzollal) Ekkor végre kiderült volna a válasz, csak közben leírtunk volna egy felesleges kört, aminek az volt a lényege, hogy te humorizálsz, és ezzel a másikat akadályozod. Vagyis azt hiszed, hogy minden rólad szól. Önmagában persze ez egy tök pitiáner ügy, ami már így is bőven túl lett rágyalva, csak amikor naponta 20 ilyet megeresztesz, az azért már rohadt idegesítő. Az egész viselkedésedet átitatja egy rájátszott mű attitűd amit folyamatosan kerülgetni kell.