TES
  • lwb
    Megnéztem az leakelt xboxos verziót. Leírok pár benyomást, spoiler nélkül.

A grafika - legalábbis boxon - engem a Rage-re emlékeztetett. Messziről minden nagyon szép, közelről azért látszanak a lowres textúrák. Az biztos, hogy ez idén nem fog legszebb grafika díjat nyerni, mint anno az Oblivion. Nem a fejlesztők hibája - a vas maradt ugyanaz. PC-n persze lehet, hogy más lesz. Az egész engine engem a Fallout 3-ra emlékeztetett. Egy picit szebb annál, de alapvetően olyan Fallout 3-as benyomása van az egésznek. Akinek az bejött, ez is be fog.

Viszont ilyen játéknál a grafika nem sokat számít, a hangulat fontos. Az viszont nagyon bejövős egyelőre. Az Oblivion velünk együtt fejlődő világát remélem véglegesen kiirtották (túl az elején vagyok, hogy megállapítsam). Ami még külön pozitívum: a játék hangulatilag inkább Morrowind, mint Oblivion, ami hatalmas plusz. A birodalom is inkább Római Birodalmas, mint az a Gondor-koppintás, ami az Oblivionban volt. És ez jó. A harc OK, a mágia viszont picit OP-nek tűnik a visszatöltődő manával.

Többet nem írok, ha kijön eredetiben, akkor megveszem. Persze nem boxra, azt pont ilyen tesztelésre tarom.