TES
  • Although
    Ezen lehet vitatkozni de nem érdemes, ezt bármelyik értelmesebb eladó vagy pc piacon élő elárulja neked. Alapvetően az élet a pénzről szól, a nyereségről amiből magas jutalék fizethető minél több annál inkább főleg tőlünk nyugatra ahol a korrupció nem ennyire erős mint akár Magyarországon, ahol a pénznek tényleges értéke van. Ha figyeled a metacriticet vagy más forumokat mindenek konkrét értéket adnak teljesen másképp állnak hozzá. És igen alapvetően a konzolon elérhető magasabb nyereség miatt váltottak és még mindig nem a pc-re gyártanak elsősorban sőt a reklám se arra megy mint másodlagos bevételi forrás megvan és kiadják. De pont mint a skyrimet ez egy ízig- vérig konzolos játék. Már az oblivion is félig az volt. tudod mi volt az utolsó pc az Elder Scrollan? A Morrowind, nem véletlen hogy elsöprő százalékban jobbnak tartják a pc-sek mint az Obliviont. De figyeled a reklámokat? Szinte egytől egyig konzolra megy a pcsek teljesen kimaradnak belőle. Illetve nézhetik a konzolost mert teljesen ugyanazt kapják. ugyanazt a gamepadra egyszerűsített játékot. De ha emlékszel anno a lengyel gyerekek is nagyon dühősek voltak, Ők a Witcher 2 még pc-re fejlesztették bár az is félig konzolos már. De ha jól tudom akkor a harmadik rész már konzolra fog menni elsődlegesen. Alapvetően egy két cég maradt akik pc-n maradtak mint a paradox mert azt a műfajt végképp nem lehet konzolosítani. Nézd meg még az rpg-t is lehet sajnos. Lásd Skyrim meg Dragon Age 2.Ettől persze jó játék lesz a Skyrim csak lehetne jobb is, ha pc-nek készülne és nem a konzolosoknak. De jelenleg hiába van Dx11 nem nagyon érdekli a gyártókat. Legfeljebb néhányan fognak kiadni extra HD pakokat a pchhez mint a Bioware is. És igen ez még durvább lesz a jövőben ha kijön az új box vagy következő generációs konzol. És ha figyelted láthattad hogy anno a Microsoft fizetett a Bethesdának hogy a első dlc-t xboxra adja ki a Fallout New vegashoz. Ennyi szerintem. És igen megérdemeljük. Bár valószínű mindenképp ebbe az irányba ment volna a dolog csak az nem biztos hogy ennyire leépítették volna a pc-s szekciót. De sajna az internet erősödésével rosszabb lett a helyzet. A letöltések mindent visznek pláne most már látom nagyon erős lett a torrent és gyors nagyon pár óra alatt lent van az új játék, szép kilátások. Próbának egyet leszedtem én is mennyire működőképesek és bizony sokkal jobb minöségű törések vannak mint régen. Szóval nagy a kísértés. Egy dolog játékot leszedni meg egy dolog gépet babráli amivel ugrik a garancia gondolom.