TES
-
Én nem tudom, hogy mik a trendek, nem látok a pc-s eladások mögé, viszont van egy személyes tapasztalatom, mégpedig, hogy amikor még csak 256kb-os netem volt, akkor vettem a játékokat, mert esélytelen volt, hogy több gigát belátható időn belül letöltsek, amióta viszont 15 megás netem van azóta kipróbálom a játékokat és valamiért mégsem veszem meg őket, vagy csak elenyésző százalékban... Szerintem baromira nem állja meg a helyét az az érv, hogy aki letölt az úgysem játszana, mert mindenki játszik valamivel. Régebben ezt a valamit vagy megvetted a boltban, vagy valami illegális eladótól, de én azt gondolom, hogy még az utóbbi esetben is többen vásároltak eredeti játékot, mint manapság, mikor mindenki hozzáfér mindenhez.
A konzolos eladásokkal kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy annak ellenére, hogy sok a mókolt gép, még mindig komoly százalékban vannak olyanok, akik a live és/vagy a multi miatt inkább nem piszkálnak a géphez és eredeti játékokkal játszanak. Valaki írta, hogy az ő környezetében mindeni mókolt géppel nyomja, na, az enyémben meg mindenki eredeti játékokat vesz a live miatt... Ennyit számít, hogy ki milyen környezetben próbál objektívnek tünő, de ezek szerint meglehetősen szubjektív véleményt alkotni....