TES
  • r4pt0r
    OFF

Nah egy utolsó OFF tőlem ebben a témában, nagyon eltértünk a témától.
    Ezek csak az én gondolataim, nem kell velük egyetérteni. (elég kusza lett, meg összecsapott, ilyenkor már többre nem telik. :D)

Igen nem véletlen jön ki előbb minden nagy cím mint régen. Manapság bárki fel tud tölteni pár gigát órák alatt, régen amikor megjelentek a cdk, még a piacon vetted a játékot, vagy átmentél a haverhoz, csak úgy mint régen c64es időkben. Aki akar az mindig tud warezolni.

Abban igazad van hogy ma már egyszerűbb, de a jó dolgokat meg fogják venni. Ha egy játék bukik nem a warez miatt fog hanem mert szar, hiába mondja a kiadó ők nem tehetnek a bukásról. Csak ők tehetnek róla.

Nézd meg a Blizzardot, nem véletlen marad ki a Lan opció az SC2-ből meg, Dio3-ból, pont a warez miatt, de ezen felül nem alkalmaznak olyan védelmeket amik szopatják a játékosokat, és köszönik szépen megvannak a PCs piacon a pár millás eladásokkal.
    De lehet még mondani példákat, Egosoft, Valve, rengeteg indi játékfejlesztő, stb.

Igen nyitnak ők is a konzol felé, mert ha többet eltudnak adni, akkor el is akarnak.

Bárki bármit mond, egy örök igazság van, a jó dolgokért az emberek fizetnek, legalábbis a többségük. És ez már több mint ami kell. (megjegyezném én pl szánalmasnak tartom az EA féle tömeggyártást, vagy az COD féle dobjuk ki évente ugyanazt, de mégis vigyorogva megélnek belőle. Ezek után hiába sírnak nekem, nem fogom sajnálni, hogy pár millióan leszedik a játékot.)

A másik pont hogy csökken a pcs játékipar, nem véletlen, hiszen a legtöbb játék kijön konzolon, vagy csak ott jön ki, ezért ott veszik meg többen. Ha kijön a következő konzol generáció akkor én is így fogok tenni, és a pct meghagyom a stratégia/szimulátor/mmo-s gépnek.
    És még arra is válaszolnék mi lenne ha nem lenne warez. Akkor lehet növekedne egy kicsit az eladott játékok száma de nem olyan mértékben mint ahogy a kiadók mondják. Ha valamiért pénzt kell költeni 2x meggondolja az ember hogy megvegyen e valami tucat átlagos játékot vagy inkább ne.

OFF vége