TES
-
Nos #2127 Nem akarok ujabb vitat nyitni, de miert gondolod, hogy aki nagyszeru grafikat akar, az nem akar melyseget. A Skyrimtol elvarom mind a kettot. Az fps-t pont nem szeretem. Pl a Rage a Fallothoz kepest szerintem is gagyi. De mar valahol leirtam, hogy szerintem egy rpg nem csak a quest utan szaladgalasbol, meg a karaktertapolasbol all, hanem abbol is, hogy racsodalkozol a vilagra, elmelazol a tajon, elnezegeted, ahogy az emberek vegzik a mindennapjaikat, orulok, ha egy idegen arcan meg akar fintort is latok, ha olyat mondok, ami nem tetszik neki, orulok, ha talaltam egy szep ruhat, targyat. Nekem nagyon sokat szamit a kultura, a hely muveszet megjelenese. Ebbe pl a Dragon Agekben sok energiat raktak. A kepek alapjan itt is nagyon szep es egyedi epiteszetet es disziteseket lathatunk. Egy alkimistaval meg lehetvismerkedni a szepen kidolgozott novenyekkel, egy vadasszal megvizsgalod a lenyeket. Ezt teszed a vilagban is. Es orulok neki, hogy a mai grafika ezt mar lehetove teszi. Ne mond nekem, hogy ez nem ad legalabb annyit a szerepjatekhoz, mint az, hogy szintlepesnel mire raksz, vagy rakhatsz pontot. Szerintem egy kepileg kelloen kidolgozott vilagban te is ra fogsz erezni ezekre az ertekekre. Es nem montam, hogy amrol te beszelsz az nem fontos. Csak azt, hogy a mai grafika megnyit egy ujabb dimenziot, amitol hiheto lesz a vilag es en nem kivanok lemondani rola. Ne vedd magadra, ezt nem kotekedesnek irtam, csak nem birtam megalni, hogy ne reagaljak, mert szerintem abban amit irtal nincs teljesen igazad.