TES
  • Magiszter
    Eszembe jutott valami:
    Én még nem találkoztam olyan játékkal amiben az NPC-k látták rajtad hogy erős vagy és mondjuk ezért nem támadtak, elmenekültek, féltek tőled.
    Például egy fullos páncélban, pallossal a hátadon járod az erdőt akkor nem ugrik eléd két pamutgatyás, rozsdás kardos rabló hogy rád támadjon, mert látják hogy igazából ha melléjük ütsz is meghalnak. Vagy ha csoportban harcolnak és te két vágással leszeded a felét akkor a másik fele nem harcol tovább halálig, hanem elmenekülnek, megadják magukat stb. Szerintem sokat lendítene a hangulaton az ha az NPC-k is féltenék az életük, életszerűen reagálnának a helyzetekre. Nem hiszem hogy ezt olyan nehéz lenne leprogramozni.

Hazudok. Assassins Creed-ben volt hogy ha Instant Kill-el megöltél egy csoportból pár parancsnokot akkor a bakák szétszaladtak. Többek között ezért is imádtam azt a játékot :D

Itt is jó lenne valami hasonló rendszer. Hiszen ha valaki AK-47-el rohangálna az utcán te nem mennél oda hozzá egy késsel hogy "Ide a lóvét vagy meghalsz".
    Szerintem