TES
-
ratgab #1865 Évente 100k-s kötelező fejlesztés igaz volt kb. 2-3 évvel ezelőttig, azóta a pc mérföldekkel túlszárnyalta a konzol teljesítményét és gyakorlatilag egyáltalán nem kell fejleszteni (mondom ezt én is egy 4 éves gép tulajaként, amihez nagyvonalakban nem nyúltam hozzá azóta, kivéve egy kényszerű videókártya cserét tavaly... sajnos előző elhalálozott). 4 éves gépemmel a mai napig mindent maxon tudok futtatni, más kérdés, hogy még ezt sem igénylem (árnyékok a legtöbb esetben inkább idegesítenek, mint szórakoztatnak, így kikapcsolásra kerülnek).
Agyhalott játékoknak a pc-seket nem nevezném (RPG-k, RTS-ekt, ez utóbbi csak pc-n élvezetes). A butítások javát pc-n amúgy is a konzolosok miatt kell elszenvednünk (szegény amerikai alacsony iq-jú egyének miatt).
Új konzolgeneráció még legalább 2, ha nem 3 év (még bejelentés se volt, onnantól még legalább 1 év lenne szerintem). 2013-14 előtt én nem számítanék új konzolra a helyedben.
Viszont, ha kijönnek az új konzolok, akkor term. ismét rohamos fejlődés lesz majd a gépigényekben is, ez sajnos egy szomorú tény. Én részemről elégedett lennék a mostani grafikai színvonallal és az igen baráti gépigényekkel, de sajnos ez az állapot is csak pár évig fog már tartani.