TES
-
tény: 4 éves a gépem, akkor nettó kb. 80.000 költöttem rá, teljes gépet cseréltem, a régi alkatrészeket pedig eladásával. azóta egy fityinget sem költöttem.
tény: olyan játékokat, amik konzolról jönnek, tehát nem only pc (pl. stalker, és nem fejlesztenek külön pc-re (pl. battlefield3) gyakorlatilag kompromisszumok nélkül, max beállításokkal tudom több éve futtatni.
tény: only pc játékokat is simán tudtam eddig játszani, még ha nem is mindent maxra állítva. a bf3 lesz az első játék hosszú évek óta, amit konkrétan nem tudnék játszani rajta, igaz nem is nagyon akaródzik már, pedig nagy bf-rajongó voltam.
szóval én személy szerint elavultnak érzem ezt a "nem akarok 100000-et költeni évente gépcserére" meg "parázok hogy nem fut futni a gépemen" kijelentéseket, bár az is tény, hogy egyes játékoknak nagyon el tudják baltázni a portolását.
ezek ellenére most elkezdtem egy kis pénzmagot gyűjteni, hogy jövő év elején megint végrehajtsak egy gépcserét...bár őszintén szólva nagyon nem érzem a szükségét egyelőre. de vagyok annyira elder scrolls rajongó, hogy teljes pompájában akarjam látni.