TES
  • Magiszter
    "évi százezres gépbővítésekből "

Ez nem személyeskedés: Aki hülye és gazdag is az évente százezret költ gépekre. Én idén elköltöttem ugyan százezret, de azért mert cseréltem monitort, asztalt, hangrendszert, billentyűzetet, egeret, meg vettem 35 ezerért VGA-t a gépbe. Tavaly 45 ezret költöttem összesen egy CPU képében. Tehát én 2 év alatt költöttem 80-at ténylegesen a gép (ház és ami benne van) bővítésére. Ez havi szinten 3000 forint (kevesebb mint 1 napi munkabérem). Jelenleg minden játék maximumon fut rajta, fullHD-ban. Egyenlőre nem tervezek vásárolni bele semmit, max majd jövőre némi memória bővítés mert az a 2giga lassan kevés (igen 2 giga rammal 64 bites rendszeren elfut minden amit játszok, maxon, akadás-mentesen). Szóval nem kell a duma. Mennyi volt újkorában az XBoX360? Az is ilyen 70-80 volt (boltban, akción kívül, számlára) legalább. Arra meg ugye 2x annyi egy játék, meg csak játékra lehet használni. Míg az asztalival tudok másik 100-at is (videó szerkesztés, renderelés, biztonsági mentés...stb).
    Lényeg:
    - Aki évi százezreket költ gépre az a.) hülye b.) gazdag c.) mindkettő (megfelelő részt aláhúzni)
    - Aki konzolt hasonlítgat PC-hez az a.) hülye b.) nincs tisztában az árakkal és lehetőségekkel c.) csak játszani szokott d.) Trollkodik
    - Minden további vita értelmetlen (Magiszter és a frankó :D )

Szerintem