TES
  • ratgab
    Nem fűződik semmilyen érdekem hozzá, hogy védjem a játékot, csak mindenhol azt olvasom, hogy: "Jaj, de szar Low poly a fű", "jaj de csúnya a grafika, hogy mernek ilyen színvonalon kiadni bármit is 2011-ben", " Fúj, 2d-s a fű, ez egy szar játék" és ehhez hasonló kijelentéseket, amitől már a falra mászom (főleg akkor, mikor 1-2 álló képen és pár mozgón kívül semmit nem láttunk még, amiből meg lószart se lehet leszűrni, mivel nagyrészt konzolos verzióból vannak).

Ez egy Technológiabuzi hozzáállás.... Ennek már köze nincs a szórakozáshoz, ami a játékszoftverek lényege. Én csak ezt tettem szóvá. DX11 meg hasonló szarságok, amikből megjegyzem nem sokat tapasztal az egyszeri játékos, meg tök fölösleges parasztvakítások. Játszottunk annó a Ki nevet a végénnel, Gazdálkodj okosannal, nem volt grafikai élmény, de nem is érdekelt, mert jól szórakoztunk (Vagy akár említhetnél a korai 2d-s játékokat is, sőt a 3d-seket is... ekkor még nem fikázódtak ennyit a játékosok ezen a bagatel dolgon, amit grafikának hívtak). Ez utóbbi hiányzik nagyon sokakból a játékos társadalomban, a grafika az isten a többi le van szarva. Próbáltam rávilágítani, hogy milyen kifacsarodott hozzáállás ez, de úgy látszik sikertelenül.

Egy erdő olyan, amiben vannak jellemző elemek, nem egymás után ugyanoda pakolgatott fák, meg avar, vannak irányjelző sziklák, amiről tudod, hogy hol jársz, ha már legalább 1x voltál ott. Witcherben mint mondtam 5-jére is simán eltévedtem (Ergó copy-paste megoldás).

Egyébként meg a 1619-es hsz (a személyes névmásokat rosszul kezeltem, nem neked szántam a hsz. mondanivalóját) nem is neked ment!