TES
  • Ryder62
    Hát ez az hogy a gamebryo az valami ótvar motor. Egyébként ha jól tudom a fallout 3 a tovább fejlesztett változatát használja, a new vegas is gondolom kicsit tovább fejlesztett. És minél jobban tuningolják annál szarabb. De mivel most összekalapáltak egy teljesen újat, remélhetőleg optimalizáltabb lesz.

Jah amúgy fallout 3 nagy kedvenc, nekem 30-40 fps között mozog külső tereken, míg városban vagy belső tereken 60.

A new vegas optimalizálatlanabb és bug tenger volt. Szerencsére a d3d9 fix megjavította és a kezdeti 15 fps helyett 50 körül fut. De néha az is leesik 40 körülre pedig azért egy olyan játékban ahol a pályán alig van valami, szinte művészet.

Nem értem hogy miért nem licencelik a Chrome engine 4-et (call of juarez 2) vagy 5-t (dead island) A játéktörténelem legjobb motorja hisz amellett hogy baromi jól nézz ki nagyon jól optimalizált. És ebben a környezet nem statikus szóval a fűszálak, falevelek lengedeznek, szállnak a falevelek stb. Sajnálom hogy ezt a motort csak pár játék használja mert ha úgy elterjedne mint az unreal engine akkor bizony a PC játékok megint aranykorukat élnék. Gondolom azért van itt a kártyagyártóknak is beleszólása sajnos. bah