TES
-
Although #1381 Így is megfogalmazhatod és van igazad is. :) Nem írok le olyat amiben nem vagyok biztos, tehát. És egy dologra mondom folyamatosan hogy nagyon rossz húzás és az nem megmondom a tutit hanem sajna már az elején eldőlt csak sokan nem hitték el nekem meg mondták változhat, nem változott. És ha figyeltél leírtam nagyon sok mindenben jobb lesz várhatón. Ezt meg azért hangsúlyoztam mert szerintem az eddigi TES-nek az egyik legfontosabb részét vették ki. De ebben se kell egyetérteni mert nyilván van akinek fontos van akinek nem. De vészmadár akkor lennék ha azt írnám folyamatosan szar lesz. Nem ezt írtam sőt valószínű az év játéka lesz de már nem lesz igazi rpg ennyi. Anno a Fallout 3-ra is ezt mondtam az év játéka is lett nagyon jó játék csak kevesen mondják rá hogy igazi rpg ettől még szeretem. Ami miatt most érdekesebb a helyzet az az hogy mintha a felhozatal egyre gyengébb lenne rpg- terén. Így a Bethesda játéka akár a legjobb rpg címét is elhozhatja. Mondjuk magam részéről egész biztos a Witcher 2 re szavaznék.