TES
-
Although #1375 Nos várom egy ideje, te még azt se tudtad jönni fog én már mazsoláztam. tanúsíthatják a DA2 forumosok is mert ezzel pedáloztam majd ez lesz az év rpgje :) De ez olyan mértékig le lesz butítva hogy nem hiszem, legalábbis szomorú ha üti a Witcher 2-t :D Nem mintha nem lenne jó de az elődeihez képest sok szempontból visszalépés lesz. De ezt is mondtam nyilván az eladási számok a lényeg. És az is igaz nagyon sok szempontból jobb lesz mint az elődei. Ha a random quest rendszer működni fog, előbb utóbb biztos :D. Akkor ez gyakorlatilag sose lesz unalmas. Mindössze egy idő után nem fogsz nagy különbségeket érezni a fajok között. Mindegy lesz mivel játszol mert az indulásnál kapott perkeken kivűl nem lesz különbség mivel nem lesz olyan hogy az egyik gyorsabb a másik erősebb a harmadik kitartóbb ami nyilván a harcnál használt taktikát is befolyásolta. Ennyi lesz a hátránya ha nem vagy olyan aki szereti beleélni magát a karakterkészítésbe akkor ez nem lesz akkora gond. Nyilván amit a storyval kapcsolatban hallottam, az se rossz, végre lehet tényleg érdemi különbség lesz a történetben ha mondjuk vámpírrá válsz, vagy gonosz leszel. Ez baromi zavaró volt eddig minden ugyanúgy folytatódott ha rossz ha jó voltál :D