TES
-
Although #1355 Akkor félreértettél, ez az életben is található tulajdonságok ami által sokszínű fejlesztés volt lehetséges. De ezt már írtam. enélkül csak healal szinte semmi különbség nem lesz sem a fejlődésben sem a fajok között. Csak a perkek. Lehet nem szeretni szeretni de szerintem kivenni és semmit nem adni helyette, nos. Ennél még a Conan automatikus rendszere is jobb mert van a guard erősebb az assa gyors és halálos, a Set pap healba jó. Nem sokat látsz az egészből de ott van mögötte. Persze rossz hasonlat mert az Age of conan inkább a Dragon Agehez van közelebb tehát nem összehasonlítható. De az hogy ne tudjam fejleszteni a gyorsaságot ha egy assám van vagy ha bárdot csinálok ne a szerencse legyen az alap. De most nemigazán értem amit írsz, bár de jó igazad van lehet ezt nem nekünk kellett volna pontokba adni hanem ez automatikusan mondjuk athletics által a gyorsulás fejlődött volna. De mindegy ezen már nem kell gondolkodni mert ezeket is kiveték nem lesz athletics, nem lesz acrobatics sem. És nem kell sok ide is írnak a casualok nekik így ez tökéletes lesz. Ez erről szól.