TES
-
Although #1341 Elhiszem de azok még nem konzol játékok voltak. Legalábbis egyediek voltak a maguk nemében még hogyha sokan fanyalogtak a story miatt meg más miatt. Nekem inkább az volt a bajom nem éltek annyira az npc-k karakterek mint mondjuk a Dragon Age origins-be, itt vártam nagy változást. Ez már fog csak szinte minden hiányozni fog belőle ami szerintem azért kell egy rp-be pláne ha az ember szeret bíbelődni a karakterfejlesztéssel. Most komolyan mégha a világ nem is reagált rá milyen mágus vagy azért te el tudtál bíbelődni vele hogy most Alterationra épülő vagy destructionra épülő legyen és láttad az egyikhez akaraterő kell egy másikhoz meg mondjuk personality ha illusion spelleket akarsz használni. Ott volt az egész előtted ahogy a karaktered azzá vált amit szeretnél.És ráadásul tényleg jól működött mert magas szinten már fontos volt az attribute mert másképp megfagytál egy szinten. Persze elhiszem sokak még evvel se akartak bíbelődni vagy magas volt nekik. Ebbe meg..csak nyomogatni kell a varázslatokat és kész. Lesznek szép effektek meg kivégzések majd nőni fog a healod mindegy mit csinálsz vagy a staminád. És mégse fog élni a karaktered annyira mint az oblivionba. Persze a perkek egy ideig feledtetik, de aztán rájössz ez csak illúzió meg cheat. Szóval ez tényleg nem lesz bonyolult, szóval ez igazi konzol játék lesz már, így értettem. Nem azt mondom hogy rossz de itt sajna már nekem az Oblivontól eltérően alapvetően csak moddal lesz élvezhető legalábbis nekem. Mert szerintem az Oblivion rendszerre alapvetően erre épült egyrészt. Ez által léteztek a vámpírok, az orkok és az imperial, volt gyors és magas dps-el rendelkező assa és lassú erős ork harcos. Ezt perkekkel jól nem lehet pótolni. Hiszen már be kellett ismerjék a szerencsét meg a speedet nem tudják pótolni.