TES
  • ratgab
    Nem voltam teljesen pontos! A lényeg az, hogy nem fogsz a kezdőhelyen felvett görbe tőrrel és szakadt ingben flangálni egész végig a játékban (legalábbis én biztosan nem).

Azért az RPG-ben a loot igencsak szerves részét képezi a dolgoknak és ebben benne van az egyre jobb cuccok keresése is (én pl. magamból indulok ki, mikoris nem érdekel, hogy hogy néz ki a karakter, még azt is megkockáztatom, hogy a feje, arca sem, mivel.... és itt jön az egész lényege... Én obliviont is szigorúan fps nézetben játszottam végig, így nem is láttam volna a főhösből amúgy sem semmit). És ugyanezen elv szerint fogok a Skyrimmel is eljárni (Szigorúan fps módban a jobb élmény kedvéért), ugyanis én így jobban bele tudom magam élni a dolgokba.

Az indoklás másik fele pedig, hogy én mindig harcos (olyannyira, hogy talán a gyógyítás skill-t használtam eleinte egyedül, utána már azt sem) karakterrel játszom, akinek ugye alap dolog a legerősebb páncélzat és fegyver, mivel anélkül eléggé életképtelen lenne.

Fentebbiek értelmében megkövetem magam és azt mondom igazad van, általánosítottam. De ettől függetlenül az inventory miatti sírást feleslegesnek és rugalmatlanságnak (És azért ennyire ne legyünk már elkényelmesedve) tartom.