TES
-
Jaja. Angolt tanulni nagyon kifizetődő. Ha most tárgyalóképes angol tudásom lenne akkor Szept. 15-én mehetnék Angliába dolgozni (2000 Font/hó). Viszont nekem csak társalgási-középfokom van. Így meg nem tartanak rám igényt :(
Lényeg hogy a Skyrim-et először mindenféleképpen angolul fogom végigjátszani, max szótárazok ha nagyon nem értem és így legalább fejlesztem a szövegértés és talán még a kiejtés-értés tudásomat is. Bár ugye egy játékbeli angol az legtöbbször irodalmi angol és nem hétköznapi, pont azért hogy mindenki megértse. De az Angol tanulás első fontos szabálya: Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, orrvérzésig.
Amúgy meg Mo. egy kis pont a térképen. Nem fog egy nagy cég azért még +ezer dollárt sem kiadni hogy lefordítsa nekünk a több százezer sornyi szöveget. Mert bár lehet hogy ők 1 hónap alatt megcsinálnák, de egyszerűen nem vesznek nálunk annyit belőle hogy nekik ez megérje. Pénz beszél customer hallgat.
Így marad a Fan-Made változat, amit majd 2-3 Angolul jól tudó egyén elkezd összekalapálni és talán kész 2-3 éven belül. Remélem nem a GTA 4-es csapat áll majd neki, mert akkor inkább nekifekszem én. (pl.: See you! = Látlak! OMG!!! )