Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
"most könnyen dumálsz, megnéztelek volna a seregben amikor kapsz egy telefont, hogy vége..."
Nekem nagyon szarul esett, amikor kaptam a telefont, hogy vége. De most én mázlistának érzem magam, hogy nem azzal a ribanccal töltöttem el még pár évet.
Én nem azt írtam korábban sem, hogy sorkatonának lenni tök jó érzés. Én azt írtam, hogy a férfiaknak jót tesz. Engem nem érdekel, hogy ha visszahozzák a sorkatonaságot, akkor hány kis pisis mimózalelkű fiúcska fog sírvafakadni. Engem az érdekel, hogy újra büszke férfiakat lássak az utcákon.
"Suliban, meloban pl megcsinálják valakivel, hogy kitisztítsa a körbehányt klotyót, előtte/utána meg még meg is verik? Ha valaki korábban meguszta a szopatást, akkor tényleg mindenképpen célszerű átesni 1 év megaláztatáson???" Persze, hogy megcsinálják. Arányaiban kicsit többször, mint a seregben.
Amúgy nem érted, ezért újra leírom: te is, mint mindenki, aki nem volt katona: nem tudod, mi fán terem a katonaság. Egyszerűen nem vagytok vitaképesek ebben a témában. Mike volt, de ő csak engem akar bosszantani, mert 1. pontosan tudja, hogy igazam van, 2. nem ír semmi konkrétumot - mert nem tud - hogy miért is lenne rossz a katonaság férfiakra gyakorolt hatása.