Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
  • arty
    1. hol máshol nem kell SEMMIT csinálnod csak tespedni és zabálni a szar kajákat - ami hizlal? és miért pont ott híztak elszerinted? biztosan véletlen...
    2. rengeteg kapcsolat nem műküdik távkapcsolatként - a katonaság még annál is rosszabb. ehez nem kell ribancnak lennie egy nőnek... a "másik" ott van vele, te meg nem - bukó. most könnyen dumálsz, megnéztelek volna a seregben amikor kapsz egy telefont, hogy vége...
    3. vagy nem - én is tanultam ihagyás után, k. nehéz visszaállni
    4. anyáméknál laktam és gyűjtögetem a béremet - vszeg az illetmény tripláját félreraktam (nemtom az mennyi volt 96-98 környékén), amiből később építkezni tudtam
    5. hirtelen összeszámolva 3 haverom van, aki a seregben kezdte el - mert nem volt mit csinálni a 6/12/24 órás őrségben és úgymaradt. pedig ők meguszták a középsulit, van amelyik a fősulit is. ha nincs a sereg vszeg sose szoknak rá, hiszen korábban velem együtt "elíélték"

Nagy tömegben ugyanolyan seggek az emberek??? Suliban, meloban pl megcsinálják valakivel, hogy kitisztítsa a körbehányt klotyót, előtte/utána meg még meg is verik? Ha valaki korábban meguszta a szopatást, akkor tényleg mindenképpen célszerű átesni 1 év megaláztatáson??? Remélem viccelsz.

Nem voltam katona, mindent megtettem érte, hogy megússzam - nekem randán hazavágta volna az életem, ha egy évet ilyen baromságra vesztegetek el. Nem hiszem hogy bárki komolyan azt gondolja, hogy az az egy év a leghasznosabban a laktanyában telik... kicsit ugyérzem, ahogy emlitettem, ez amolyan "én szoptam szopjon más is" dolog.