Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
1. Ne ird a honvédség számlájára, aki szereti a hasát, az nem csak a laktanyában
2. Ha egy nő akkora kurva, hogy nem bir kivárni egy évet, akkor igen jót tett ezeknek a barátaidnak a honvédség. Igy legalább nem válás + gyerektartás kombó lett belőle 5 év múlva.
3. Azóta befejezték, ha akarták.
4. "- a sorkatonaság helyett dolgozhatnál sokkal nagyobb fizetésért, mint a havi sorkatonai illetményed. Az elobbibol mennyit tudsz félrerakni havonta?"
5. Nálunk a dohányosok dohányoztak, a nemdohányzók nem szoktak rá. Aki hülye az hülye, erről nem a sereg tehet. Amúgy meg le lehet szokni a cigiről, én is ezt tettem 15 év dohányzás után.
Az emberek viselkedése mindig ugyanolyan nagy tömegben, adott körülmények között. Nem hinném, hogy amikor a barátaid voltak, máshogy hatott a katonaság a visszahúzódó emberekre, mint amikor én voltam, 2002-2003-ban. Nálunk ezeknek a srácoknak sem volt különösebb baja, egy kis cseszegetés pedig belefér (egy éven át nem szivatnak senkit, ez balátható).
A honvédségről mindenki egy kicsit kis dolgokat felnagyitva beszél utólag, akár pozitiv, akár negativ élményeket illetően. Szerintem én sem tudnám szemléltetni a laktanyai életérzést szavakban olyanokkal, akik nem voltak katonák. Fogadd el: ha nem voltál katona: igy jártál, nem fogsz tudni igazságosan véleményt alkotni.