Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
Szerintem egyébként az lenne a legjobb, ha a Magyar hadsereget teljesen felszámolnák (ez tudom, hogy kicsit ellentmond azzal, amit előbb írtam), majd a Magyar Gárdát támogatnák államilag (nem mint munkahely, de legalább hogy ne saját erőből kelljen fedezniük a költségeket), persze néhány dolgon azért változtatni kellene, mert jónéhány dologgal inkább csak elriasztják az embereket, és okot is adnak arra, hogy negatív színben mutassák be őket. Minden esetre tényleg szükség lenne egy ilyen erőre, akik hatékonyan tudnának segíteni olyan esetekben, mint pl. a katasztrófák (ahogy ott voltak gyakorlatilag szinte mindenhol szervezetten, pl. a vörösiszapnál, árvizeknél, stb.), bűnözési és táradalmi problémáknál erősítve a rendőri szerveket, nameg segíteni rengeteg dologban. Kiképezhetnék őket katasztrófaelhárításra, elsősegélyre, és minden ilyesmire, és ezerszer hasznosabb lenne mint egy értelmetlen katonai besorolás.
Azt viszont tényleg érdekesnek találom, hogy ennyien szeretnétek még akár harcolni is. Én is inkább menekülnék, maximum akkor tudnám egyáltalán értékelni a harcot, ha az tényleg valami értelmes dologért folyna, pl. világbéke, vagy zombik ellen. De a sok öltönyös politikus stragéiajátékának szereplője nem akarok lenni, sem halottként, sem gyilkológépként.
Az értelmes és célravezető harc nem erőszakkal történik sohasem.