Kell-e sorkatonaság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Védik a családjukat és a földjüket,ahogy te is fogod nemsokára,mert idejönnek és közlik veled,hogy takarodj ki a házadból mert õk ezt megvették...
Az optimista angolul tanul,a pesszimista kínaiul,a relista meg lõni...
Ébredj fel a világ nem úgy mûködik ahogy a tv-ben látod,mert el fog jönni az idõ mikor belekényszerítenek abba ,hogy fegyvert fogj,és akkor bizony hiányolni fogod azt a leszólt kiképzést...
A Béna.
www.smart-bus.hu
Töltsd le a google earthot,keresd meg rajta a Jordán folyót majd nézd meg jó alaposan...
Ezután emlékezz az elég nagy port felvert 2010 januári földárverésekre,ahol a magyar termõföldet írták ki árverésre angol és héber nyelven...
A soproni földeket szabolcsban árverezik.a szabolcsi földeket sopronban...
Próbáld meg levonni a következtetést.
A sorkatonaságról pedig annyit,hogy ha valaki nem akart katona lenni az én voltam,8x voltam sorozáson.22 évesen éretségiztem,és ugy jött ki ,hogy pont be tudtak hívni mielõtt betöltöm a 23-at...
Nem sok kedvem volt de nem tudtam kibújni alóla...
De már az elsõ hónapban rájöttem,hogy nem fogok én ebbe belehalni.
A nevelést pedig nem az inteligenciahiányos feletteseidtõl kapod hanem a társaidtól😄
Mert a csordaszellem még mindig mûködik,te akarsz gyorsabban futni te akarsz erõsebb lenni te akarsz jobban lõni.
Az emberséget és összetartást pedig megtanulod magadtól ugyanis nagyon jól müködik a kollektiv felelõség üzeme is😄 Ha egyvalaki gyökér akkor mindenki szív,és senki sem szeret úgy élni valahol ,hogy a környezetében mindenki utálja...
Végül egy vidám story,a testnevelõ tisztünk egy igazi nikkelbolha fitnessguru volt, külön kedvencei voltak a széttetovál/szteroidozott emberkék.
Amit az testnevelés néven mûvelt maga volt a pokol😄
Senkit nem basztatott ha kidõlt de mindenki összeszoritott foggal küzdött mert nehogy már az a kis mitugrász erõsebb legyen nálam...
Hát így mûködött 2003 ban,és ma nem ez az ember lennék ha kihagytam volna.
Soha nem bántam meg pedig rengeteget szoptam.
Mondjuk mi azért rendes kiképzést kaptunk,és nem csak 12 lõszert lõttünk lövészeten.
"Az éjszaka a barátunk a fegyverünk a társunk"
A Béna.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A kiképzés elsõ hetének a végén nem lenne ilyen gondod. Mellesleg te nyilván már menthetetlen vagy... valószínûleg a gulyáságyút sem bíznám rád! 😄
Itt az lenne a lényeg, hogy a felnövekvõ generációk életképesek legyenek fizikálisan, mentálisan, és baj esetén ne hátraarcot vegyenek...
www.smart-bus.hu
Az a rálátás az évek folyamán alakult ki benned, tapasztalatok, saját gondolataid útján. Nem szándékosan alakítottad így, egész egyszerûen így látod. Ilyentéren felesleges beszélni mozgatórugókról, ha véleményt alkotsz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
egyébként én pl. a háborúból is elkésnék
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A halál csupán a kezdet...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Persze a baromságok, hogy fogkefével pucoltatni a körletet az nem ide tartozik.
egyik játékon nem értettem miért veszítünk állandóan, aztán rájöttem
mennek mint a marhák a vágóhídra
ugyanilyen dolog, hogy idõbe kerül, mire az ember megtanulja, hogy nem lövünk mindenre ami mozog
ennek lenne értelme
üvöltözõ õrmesterrel, meg hajnalban hóban rohangálni félmeztelenül, fogkefével körletet pucolni nem
Erre írtam példákat, megintcsak ajánlom, hogy olvassatok vissza, és értelmezzetek...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
Nézz utána a feltételes módnak.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
jahogy csak álmodozol róla
nem beteges kicsit ez?
www.smart-bus.hu
én is kiváncsi vagyok
de ha nem akarod nyilvánosan, ott a pm
www.smart-bus.hu
Egyelõre.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
katonaviselt haverom mondta, hogy pár játékkal többet tanult, mint másfél év alatt (bár lehet, hogy már csak 1 év volt, úgyis beleköttök)
www.smart-bus.hu
Akkor leszek maradi, "ostoba". Az ostobaság elég relatív, khm...
aj, de itt van ez a mocskos szemét liberalizmus, és szabadon pofázhatunk, mi a férgek, pofabeverés, felnégyelés nélkül
A háborús konfliktus minimum két félen múlik... ebbõl elég, ha csak az egyik háborút akar... mégis mit tennétek ilyenkor? Futnátok? Hidd el, hogy még az a 3 hónapos kiképzés is jól jönne...
www.smart-bus.hu
Mi a jobb? Ha van némi tapasztalatod és úgy kell a családodat a saját bõrödet megmenteni.
Vagy ha csak a CS bõl ismered a fegyvereket?
Miattad vagy miattam sose lesz háború, de ezt sose az átlag ember döntötte el. Nem fognak megkérdezni.
Ez az egész egy fikció. Nagyon remélem, hogy nem kerülünk ilyen helyzetbe sosem. Viszont a jobb félni mint megijedni elven...az a francos 3 hónap az életünkbõl nagyon hasznos lehet.
max a divat
ma már a gumiban sem lehet, mert azt is kiheréték
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Abba gondolj már bele, pár év tizede a hosszú hajat is megszólták a hozzád hasonlók, mert úristen, hogy viselhet egy férfi hosszú hajat! Mellé pedig az ,,ördög zenéjét" is hallgatja! Rémes!
Szerinted ez nem volt ostoba, maradi gondolkodás? Te is, ostoba maradi, gyûlölködõ akarsz lenni, aki prüszkül mindenkire mint egy bolhás kutya?
Bár tõlem legyél, de szerintem ez nem éppen egészséges hozzáállás.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Tõlünk délre azért is bevernék a képeteket, amiket itt összehordtok.
www.smart-bus.hu
ismerd meg õket, ennyi
lehet, hogy még a segítségedre is szorulnak