Kell-e sorkatonaság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ebben a személyeskedés? Nem minõsítettem... kérdeztem már, hogy beszéled-e rendesen szép anyanyelvünket?

www.smart-bus.hu

Palesztin terroristák pedig nincsenek...
Védik a családjukat és a földjüket,ahogy te is fogod nemsokára,mert idejönnek és közlik veled,hogy takarodj ki a házadból mert õk ezt megvették...
Az optimista angolul tanul,a pesszimista kínaiul,a relista meg lõni...
Ébredj fel a világ nem úgy mûködik ahogy a tv-ben látod,mert el fog jönni az idõ mikor belekényszerítenek abba ,hogy fegyvert fogj,és akkor bizony hiányolni fogod azt a leszólt kiképzést...

A Béna.

Mond neked valamit linder béla ( nálam õ kisbetû ) neve valamit? Volt egy nevezetes kijelentése, aminek aztán tragikus következményei lettek... megint ezt akarnád?

www.smart-bus.hu

Mike
most meg személyeskedsz
szégyen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Rövidre fogom:
Töltsd le a google earthot,keresd meg rajta a Jordán folyót majd nézd meg jó alaposan...
Ezután emlékezz az elég nagy port felvert 2010 januári földárverésekre,ahol a magyar termõföldet írták ki árverésre angol és héber nyelven...
A soproni földeket szabolcsban árverezik.a szabolcsi földeket sopronban...
Próbáld meg levonni a következtetést.

A sorkatonaságról pedig annyit,hogy ha valaki nem akart katona lenni az én voltam,8x voltam sorozáson.22 évesen éretségiztem,és ugy jött ki ,hogy pont be tudtak hívni mielõtt betöltöm a 23-at...
Nem sok kedvem volt de nem tudtam kibújni alóla...
De már az elsõ hónapban rájöttem,hogy nem fogok én ebbe belehalni.
A nevelést pedig nem az inteligenciahiányos feletteseidtõl kapod hanem a társaidtól😄
Mert a csordaszellem még mindig mûködik,te akarsz gyorsabban futni te akarsz erõsebb lenni te akarsz jobban lõni.
Az emberséget és összetartást pedig megtanulod magadtól ugyanis nagyon jól müködik a kollektiv felelõség üzeme is😄 Ha egyvalaki gyökér akkor mindenki szív,és senki sem szeret úgy élni valahol ,hogy a környezetében mindenki utálja...

Végül egy vidám story,a testnevelõ tisztünk egy igazi nikkelbolha fitnessguru volt, külön kedvencei voltak a széttetovál/szteroidozott emberkék.
Amit az testnevelés néven mûvelt maga volt a pokol😄
Senkit nem basztatott ha kidõlt de mindenki összeszoritott foggal küzdött mert nehogy már az a kis mitugrász erõsebb legyen nálam...
Hát így mûködött 2003 ban,és ma nem ez az ember lennék ha kihagytam volna.
Soha nem bántam meg pedig rengeteget szoptam.
Mondjuk mi azért rendes kiképzést kaptunk,és nem csak 12 lõszert lõttünk lövészeten.

"Az éjszaka a barátunk a fegyverünk a társunk"

A Béna.

Mike
csak én kiváncsi vagyok azokéra is, akik nem úgy látják a világot ahogyan én, ja és egyáltalán nem akarlak meggyõzni semmirõl, csak érdekelne a miért

Magyarázok, türelemmel, még mindig.

A kiképzés elsõ hetének a végén nem lenne ilyen gondod. Mellesleg te nyilván már menthetetlen vagy... valószínûleg a gulyáságyút sem bíznám rád! 😄

Itt az lenne a lényeg, hogy a felnövekvõ generációk életképesek legyenek fizikálisan, mentálisan, és baj esetén ne hátraarcot vegyenek...

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Gondolom neked is van egy bizonyos rálátásod a világra.
Az a rálátás az évek folyamán alakult ki benned, tapasztalatok, saját gondolataid útján. Nem szándékosan alakítottad így, egész egyszerûen így látod. Ilyentéren felesleges beszélni mozgatórugókról, ha véleményt alkotsz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Abban mindenki egyetért, hogy reformok mentén...

www.smart-bus.hu

Mike
csak magyarázkodsz

egyébként én pl. a háborúból is elkésnék

Erre gondolok én is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Fenrir
Én voltam sorkatona és értelmetlen volt abban a formában, csak idõpazarlás az egész. Ha viszont egy normális kiképzést adnak ahol nem összesen 8 éleset meg 10 vaktöltényt lehet ellõni akkor talán lenne valami haszna is.

A halál csupán a kezdet...

No, csak kibújik a szög a zsákból.

www.smart-bus.hu

Nem magyarázkodás, hanem magyarázás olyan valakinek, akinek egyébként nem megy a szövegértelmezés.

www.smart-bus.hu

Mike
ok, értem amit mondasz
csak mozgatórugóidat nem értem

Pedig a mostoha körülmények megismerése legalább annyira fontos.
Persze a baromságok, hogy fogkefével pucoltatni a körletet az nem ide tartozik.

Mike
sajnos nem jó hatásfokkal, mert még itt vagy 😄

Mike
ez csak magyarázkodás

Mike
aha, hát akkor nem láttál még tapasztalatlanokat hullani mint a legyeket
egyik játékon nem értettem miért veszítünk állandóan, aztán rájöttem
mennek mint a marhák a vágóhídra
ugyanilyen dolog, hogy idõbe kerül, mire az ember megtanulja, hogy nem lövünk mindenre ami mozog

ennek lenne értelme
üvöltözõ õrmesterrel, meg hajnalban hóban rohangálni félmeztelenül, fogkefével körletet pucolni nem

Mor3llo
Egyes viselkedésbeli, kinézeti elemek nem férnek bele az én 20 év alatt kialakított nézeteimbe.
Erre írtam példákat, megintcsak ajánlom, hogy olvassatok vissza, és értelmezzetek...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Te mit akarsz ezzel a hóhér dumával? Valami rokon ilyen mély nyomott hagyott benned? Csak nem dolgozott valaki az Andrássy úton?

www.smart-bus.hu

Ez álmodozás? Beszéled te az anyanyelvünket rendesen? Tudod mikor lenne ez álmodozás? Ha úgy írtam volna hogy szívesen agyonlõnék valakit... de én ilyet nem írtam, csak mivel fogynak az érvek odaát, jön a szokásos mellé duma, meg a mocskolódás.

Nézz utána a feltételes módnak.

www.smart-bus.hu

Mike
na majd meglátjuk

Mike
és te lennél a hóhéra, mert erre vágytál kicsi korod óta

Taktikai oktatásra kiváló. De ti még ettõl is fosnátok, nehogy megkarcoljon egy faág.

www.smart-bus.hu

Egyetértek.

Mike
"Részemrõl én lennék az elsõ aki az elsõ lehetõségnél tarkón lõném... szívfájdalom nélkül..."

jahogy csak álmodozol róla
nem beteges kicsit ez?

Taktikailag jelenthet némi tapasztalatot, de semmi több.

Szó nélkül, és nem mutogatok. Egy hazaárulót háborús körülmények közt zokszó nélkül agyonlõnék. Ezt tartom.

www.smart-bus.hu

Mike
ne becsüld alá, bizots sok mindent megért
én is kiváncsi vagyok
de ha nem akarod nyilvánosan, ott a pm

Feltételes módban, okkal.

www.smart-bus.hu

Mike
te irtad, hogy megölnéd
erre most rám mutogatsz?

Nem.

Egyelõre.

www.smart-bus.hu

Mike
egyébként aki jó CS-ben az bizony a valóságban is elõnyben van

Gyerekes vagy.

www.smart-bus.hu

Mike
tudod mi jönne jól? pl. egy kis airsoft, lasertag
katonaviselt haverom mondta, hogy pár játékkal többet tanult, mint másfél év alatt (bár lehet, hogy már csak 1 év volt, úgyis beleköttök)

Éééédes... bárcsak ennyire lenne mindenki evolúciós zsákutca mint én! 😉 Mellesleg nem úgy látom, hogy én lennék életképtelen...

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Te minden degenerált barmot elfogadsz, én nem. Nem tudom neked elmagyarázni, és nem azért, mert a képességeim korlátolnak, hanem azért, mert úgysem értenéd meg. Ennyi.
Akkor leszek maradi, "ostoba". Az ostobaság elég relatív, khm...

Mike
elõbb irtad

Mike
onnét jöttél?
aj, de itt van ez a mocskos szemét liberalizmus, és szabadon pofázhatunk, mi a férgek, pofabeverés, felnégyelés nélkül

Hogy jön ide az fps? Te hány éves vagy? Egy ország védelmérõl van szó... az ég világon senki nem akar sem gyilkolászni, sem hõsi halott lenni. Csak tudod ez sokszor nem választás kérdése.

A háborús konfliktus minimum két félen múlik... ebbõl elég, ha csak az egyik háborút akar... mégis mit tennétek ilyenkor? Futnátok? Hidd el, hogy még az a 3 hónapos kiképzés is jól jönne...

www.smart-bus.hu

Persze ez nyilvánvaló, hogy nem akarsz más miatt senkit sem lelõni vagy lelövetni magad.
Mi a jobb? Ha van némi tapasztalatod és úgy kell a családodat a saját bõrödet megmenteni.
Vagy ha csak a CS bõl ismered a fegyvereket?

Miattad vagy miattam sose lesz háború, de ezt sose az átlag ember döntötte el. Nem fognak megkérdezni.

Ez az egész egy fikció. Nagyon remélem, hogy nem kerülünk ilyen helyzetbe sosem. Viszont a jobb félni mint megijedni elven...az a francos 3 hónap az életünkbõl nagyon hasznos lehet.

Mike
ezt mondogatom már mióta, hogy semmi nem változik
max a divat

Mike
ja értem
és te leszel a hóhér
szép mesterség

Mike
minek? "Solt az evolúciós zsákutca" címmel?
ma már a gumiban sem lehet, mert azt is kiheréték

Höhö, engem már többször megölt, gondolatban...<#mf1>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Vissza olvastam, csak még mindig nem értem, hogy neked mi bajod van. Nekem még mindig tök mindegy, hogy ki hogyan öltözik.

Abba gondolj már bele, pár év tizede a hosszú hajat is megszólták a hozzád hasonlók, mert úristen, hogy viselhet egy férfi hosszú hajat! Mellé pedig az ,,ördög zenéjét" is hallgatja! Rémes!

Szerinted ez nem volt ostoba, maradi gondolkodás? Te is, ostoba maradi, gyûlölködõ akarsz lenni, aki prüszkül mindenkire mint egy bolhás kutya?

Bár tõlem legyél, de szerintem ez nem éppen egészséges hozzáállás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A hazaárulókat a világ minden pontján kivégzik.

Tõlünk délre azért is bevernék a képeteket, amiket itt összehordtok.

www.smart-bus.hu

Mike
több alázatot
ismerd meg õket, ennyi
lehet, hogy még a segítségedre is szorulnak

Mike
egyetértek
egy dolog az fps, és más valóban gyilkolni