Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
  • Fürtös
    Rövidre fogom:
    Töltsd le a google earthot,keresd meg rajta a Jordán folyót majd nézd meg jó alaposan...
    Ezután emlékezz az elég nagy port felvert 2010 januári földárverésekre,ahol a magyar termőföldet írták ki árverésre angol és héber nyelven...
    A soproni földeket szabolcsban árverezik.a szabolcsi földeket sopronban...
    Próbáld meg levonni a következtetést.

A sorkatonaságról pedig annyit,hogy ha valaki nem akart katona lenni az én voltam,8x voltam sorozáson.22 évesen éretségiztem,és ugy jött ki ,hogy pont be tudtak hívni mielőtt betöltöm a 23-at...
    Nem sok kedvem volt de nem tudtam kibújni alóla...
    De már az első hónapban rájöttem,hogy nem fogok én ebbe belehalni.
    A nevelést pedig nem az inteligenciahiányos feletteseidtől kapod hanem a társaidtól:D
    Mert a csordaszellem még mindig működik,te akarsz gyorsabban futni te akarsz erősebb lenni te akarsz jobban lőni.
    Az emberséget és összetartást pedig megtanulod magadtól ugyanis nagyon jól müködik a kollektiv felelőség üzeme is:D Ha egyvalaki gyökér akkor mindenki szív,és senki sem szeret úgy élni valahol ,hogy a környezetében mindenki utálja...

Végül egy vidám story,a testnevelő tisztünk egy igazi nikkelbolha fitnessguru volt, külön kedvencei voltak a széttetovál/szteroidozott emberkék.
    Amit az testnevelés néven művelt maga volt a pokol:D
    Senkit nem basztatott ha kidőlt de mindenki összeszoritott foggal küzdött mert nehogy már az a kis mitugrász erősebb legyen nálam...
    Hát így működött 2003 ban,és ma nem ez az ember lennék ha kihagytam volna.
    Soha nem bántam meg pedig rengeteget szoptam.
    Mondjuk mi azért rendes kiképzést kaptunk,és nem csak 12 lőszert lőttünk lövészeten.

"Az éjszaka a barátunk a fegyverünk a társunk"