Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
  • Balumann
    Most ugye csak vicceltél ezekkel a példákkal? Harcművészet, mert:
    -fizikai erőnlént szempontjából a legjobb sport, minden testrészt megmozgat, megerősít úgy, hogy nem terheli túl, megfelelő edzéssel a csontozatot is meg lehet erősíteni akár 3-5x -sére is.
    -A harcművészet egyben jóga is, sőt meditáció is. Segítene mindenkinek lekűzdeni a mindennapi stresszt, megerősítene mindenkit "lélekben".
    -A harcművészet egyben filozófia is, megtanulná mindenki a helyes életfilozófiát.

A sakkot nem értem hogy hoztad ide, a céllövöldének mi értelme? :D A jégkorcsolya meg jó dolog, de azt se igazán értem, hogy annak mi értelme lenne így kötelezővé tenni, különben is sokan utálják.
    A harcművészetet szerintem annyira nem utálják, maximum azk, akik csak erőszakot látnak benne, holott a harcművészet egyáltlaán nem arról szól. Sőt, jórésze aki tanult, nem használja sohasem erőszakra. (lehet, hogy pont azért, mert így nem is kezdenek ki olyanokkal ^^ ).

Én ebben látom, hogy utat mutatna, és heti 2-3 óra nem vesz el olyan túl sokat az életből, mégis iszonyatosan sokat változtatna az emberek fizikai, egészségügyi és mentális állapotán.