Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Corten
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Képzeld magad Shepard helyébe, ezért küzdött az első rész óta, tudta hogy elfog jönni a pillanat. Ő se így akarta befejezni, de nem volt más választása. Nem tudták pontosan hogyan működik a Crucible, mindenki azt hitte hogy egy fegyver ami elpusztítja a fegyvereket, semmi más. Erre tessék egy egész galaxist lehet megváltoztatni vele. Éld bele megad te milyen döntést hoztál volna?
    A végén Illusive Man-nek volt igaza, szerintem, másik kettő befejezés nem tetszik vagy elpusztítasz minden szintetikus életformát, és akkor a Quarianok halál értelmetelen volt - az én esetembe - vagy pedig "cyborg" lesz belőlük, ezt a döntést meg nem hozhatod meg helyettük mert nem biztos hogy akarják.
    Az meg hogy irányítod őket, igaz hogy meghaltál, de a maradék tovább élhet a Reaperek fenyegetése nélkül. Nekem már csak 1 kérdésem maradt. Ki építette a Catalystot? Mert ők hozták létre a Reapereket is hogy fenntartsák a ciklust amibe -annak ellenére hogy kiírtják majdnem az egész galxist- látok rációt mert más fajok is feltudnak emelkedni, viszont elég brutális módon oldják meg.