Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért jobban belegondolva a relay hálózat vége nem jelenti a teljes szeparációt míg nem siekrül pótolni azt.
    Az FTL meghajtás ismert és a hajókon van (azzal közlekednek a hajók egyik rendszerből a másikba egy cluster-en belül) szóval vissza lehet térni a saját világokra, csak hosszú lesz az út hazáig.
    Sokkal hosszabb, mint a relay hálózattal (amire nagy valószínűséggel a hajók nincsenek felkészítve hiszen nem volt rá szükségük, hogy nagy mennyiségű készletet, kényelmes szálláshelyeket és kellő teret biztosítsanak a legénységnek a hosszú utakhoz), de ha nagyon akarnak végülis haza tudnak térni a népek, még ha a megszokott napok/hetek helyett hónapokat vagy éveket vesz is igénybe a dolog.
    Az biztos, hogy ez megsemmisíti a galaktikus civilizációt az általunk megismert formájában és egy jó időre elszeparálódnak egymástól a felek de legalábbis a kommunikáció és a kereskedelem igen masszívan visszaesik.

A leendő gyerkőc(legyen bár asari, ember avagy quarian keverék) miatt meg ne aggódj, akár már ott is növekedhet Liara (Ashley/Tali) testében Shep leszármazottja, elvégre alkalom már volt az egyesülésre nem is egyszer a három rész során (hogy a szóba jöhető másik két hölgyeményről, a kommunikációs tisztről és a riporter csajról már ne is beszéljünk).
    A Tali és Garrus páros alakítására és boldogulására azonban én is kíváncsi lettem volna, ha már egyszer sikeresen rájuk nyitottam és meghallgathattam mit alakítanak a kamuzás terén...