Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
mkfdd #9881 Nekem pont hogy tetszett a lezárás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Érezni lehetett a jeleneten, hogy hiába halnak meg milliók körülöttük a galaxis valaha volt legnagyobb csatájában, mégis eltörpült a tény mellett, hogy Shepard épp olyan döntés előtt áll ami százezer évekre előre meghatározza a galaxis történelmét meg az organikus és szintetikus életformák közötti örökös ellentétet.
A kaszás-probléma meg meg lett oldva, mert mindhárom esetben véget ér a kaszások inváziója. Az egyikben elpusztítja őket, a másikban átveszi az irányítást felettük, a harmadikban meg elveszi a létezésüknek az értelmét. Nem tudom a csalódott játékosok mit vártak a befejezéstől. Hollywood-i giccsparádét? Simán kinyírni a reapereket aztán boldogan él mindenki míg meg nem hal? Örülök hogy az írók scifi-sebb utat választottak.
Technológiai fejlődésben lehet hogy visszavetett mindenkit a tömegrelék elpusztítása, viszont a kaszások legyőzésével lehetőséget kaptak a továbbfejlődésre. Valamit valamiért.
Ami pedig Shepard halálát illeti, ahogy láttam erre is sokan panaszkodnak. Végig mindhárom rész alatt arról papolt Shepard, hogy fontos meghozni a szükséges áldozatokat a cél elérése érdekében. Hát most bebizonyította hogy nem csak egy szájhős :D Szomorú volt a vég az igaz, de elszomorítónak nem nevezném.
Én sem ilyen végre számítottam, hanem sima győzelemre, Shepard túlélésére, nagy diadalmenetek mindenütt, tűzijáték a tatooine-on stb..
Én így kellemesen csalódtam.