Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Én is ugyan így érzek. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez egy nagyon jó játék volt csak, kár hogy ez tényleg egy befejező rész volt. Bármelyik befejezést is hozzuk össze, totál kicsinálja a teljes Mass Effect univerzumot. Hát ez van, véget ért a történetMár ott bukik az egész, hogy az egész galaxis be van hálózva relékkel, és tudjuk mi történik ha egy felrobban. Ergo a galaxis nagy része meg is semmisül. De az új életforma megteremtésén csak néztem, most komolyan még a falevélbe is áramkör?
De ha az vesszük, az én Shepardom ezért harcolt, a nagy békért. Na itt van... lehet örülni, és megrohadni ugyan azon a fos bolygón. A lényeg EDI és Joker boldogan élhet, örökké. Gépek nem halnak meg. De hogy Liara mint fog csinálni
ott maradnak 3an a lakatlan bolygón.
Egy Take Back Omega dlc nem lenne rossz.
Mondjuk nem ilyen befejezést akartam
a másik kettőt hogy lehet volna megcsinálni? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak a sugár felé lehet menni, és akkor a happy cyborg létezés.
Mivel lehet lejátszani az ending vidókat és mi a nevük? Arra kíváncsi lennék hogy a credits utáni mindig ugyan az-e