Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Barnez #9875 Végigjátszottam a Mass Effect 3...
vegyes érzéseim vannak. Egyrészt nagyon jó a játék, izgalmas volt összegyűjteni a népeket konfliktusokat megoldani, az eddig barátságokat/ellenségeskedéseket folytatni. 10/10...
... lenne, ha a vége nem lenne olyan... elszomorító. Egyszerűen most egyszerűen nem tudom, hogy mit gondoljak. Valahogy nem erre számítottam. Annyira demotivált, hogy az csak naSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyi módja lett volna befejezni, erre a BW szart a fejünkre, és a legelszomorítóbban zárta le ezt a trilógiát. Valahogy én ezt nem értem. Nem ezért harcolt a galaxis. Most aztán szívás --> tömegrelé nuku, technológia nuku, a kaszás támadta bolygók nagyrészén is mindenki halálra van ítélve a megfelelő utánpótlás nélkül. Bármelyik véget választom, tömegrelé elpusztítva (az már mindegy, hogy a kaszások elpusztulnak vagy elmennek, vagy új életforma jön létre --> bár az utóbbi a legértelmesebb dolog, hamarabb fejlődhet a népesség, stb...) Szóval csalódott vagyok a végével kapcsolatban. Nem ilyen befejezést vártam és sokan mások sem... :( Iszonyatosan szomorú vagyok. Remélem valami DLC vagy más enyhíteni fogja ezt.
Aláírás: egy hatalmas és hűséges ME fan, akinek nagy szívfájdalmat okoztak