Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #983 Nekem az egyben tetszett pl a zúgjon az ég dlc mikor el kell döntened hogy elengeded balakot vagy megmented a túszokat.És ha megmentetted őket és beszélsz a nővel aki téged segített látszott rajta hogy össze van zuhanva, majdnem el is sírta magát mert a bátyja volt az akit feláldozott azért hogy ne áruljon el bennünket hogy kik vagyunk.Még majdnem én is bőgtem:)A 2-ben is van hasonló rész mikor választanod kell hogy melyik célpontba csapódjon a javelin rakáta a leszállóplatformra vagy a településbe.És annyi volt az egész vége hogy kiírta a gép hogy ennyi.Szerintem az egyben igen is jobb a történet és sokkal több érzelem,dráma meg egy csomó más dolog volt benne mint a 2-ben.A vége is jobban tetszett az egynek nem lehetett tudni shep túlélte-e vagy nem, meg ash/kaiden halála teljesen kiakasztott vagy shep mikor lefoglalják a hajót teljesen ki volt borulva.Vagy Ash mikor verseket szaval vagy a családjáról mesél valahogy sokkal emberibb volt az első rész, hihetőbb volt a karakterek hozzáállása dolgokhoz.Meg úgy az egész jobb volt szerintem, beszéltek egymáshoz a liftben de még a küldetések alatt is sokszor elröhögtem magam.Ahhoz képest hogy a 2-ben a társakba történetébe több energiát fektettek a fejlesztők még se érzem úgy hogy ez aztán hű de jó.