Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #967 Azért tényleg szorulhatott volna bele több érzelem legalábbis a 2-ben a dugáson kívül nem volt érzelmi szál,legalábbis a főhős részéről nem.Az egyben pl tetszett hogy összeomlott lelkileg mikor lefoglalták a normandyát, elvégre ős is csak ember neki is szüksége lenne, támaszra meg olyan társakra akikkel kibeszélhet dolgokat.Lehet hogy tökös harcos de a 2-be annyi érzelem szorult bele mint egy tuskóba kb.Melléküldik is elég gyengék az elsőben se volt az a nagy szám.Pl a hajó nem képezi szerves részét a játéknak, jó addig oké hogy azon élünk meg azzal gyűrjük le az ellen hajóját, de másra nem használjuk.Az egyben pl simán el lehetett volna kapni Balakot csak rádiózni kellett volna Jokernek hogy kapja már le az égről a hajót ami felszáll, vagy a 2-ben már a horizontnál el lehetett volna intézi a hajót, egy lassan felszínről emelkedő cirkálót lazán el lehet találni, ráadásul nekem addigra már megvolt a jobb fegyver is.Lehetett volna benne akkor több collector hajó is mikor mennyire fostak tőle mikor átszálltak rá a végén megy leszedték mint a rongyot.A történet szempontjából érthető meg megmagyarázható a dolog de semmikép sem logikus ha az ember egy kicsit is belegondol.A mellékküldetések lehettek volna sokkal jobbak is, a mostaniaknál még én is jobb történetet ki tudok találni.Pl rabszolakereskedők megtámadnak egy kolóniát mire odaérünk még ott vannak az emberek ketrecben...stb és meg kell akadályozni hogy elvigyék őket, ehhet kapcsolódó küldi lehetne hogy kiderítjük hol tanyáznak majd a mormandyval szétlőjük a flottájukat, majd a bolygón vagy űrállomáson befejezzük a többit.És pl mi mondhatnánk meg jokernek mit lőjön melyik hajót...stb elvégre a star trek-be se úgy megy hogy a kormányos találomra lövöldözik össze-vissza erre való a kapitány vagy az elsőtiszt nem?Lehetne pl gyerekrablási történet, vagy mit tudom én de annyira halál unalmasak sablonosak ezek a mellék küldik, annyi hogy mennyé ide vagy oda lődd szét.
Na kicsit sok lett a szöveg remélem nem bánjátok.