Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Tegnap este már nem volt kedvem, leírni az értékelésem. Akkor most.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoilerbe teszem, de nincs benne.
Még nem értem végére, nem is tudom megítélni hogy hol tarthatok, mert mindig van valami óriási új fejlemény, de igazából nem mozdít előre sokat.
Majd meglátjátok, olyan meglepetések lesznek, csak tátottam a számat. Eszembe nem jutott volna hogy olyasmi fog történni.
Csak remélni tudom hogy a EA/Bioware nem fogja komolyan venni a metacritic és hasonló oldalak troll pontozást. Nem szoktam hivatalos forumot nézni, ott nem tudom mi megy. Mert ez egy baromi jó, izgalmas játék. Talán nincs akkora szabadság, mint az 1/2 részben, hogy mész és felfedezheted a rendszereket, h hol van küldetés, hova lehet leszállni. De hiányzik ez? Már 2 rész alatt, bejártuk az egész galaxist 2x. Bőven kárpótol érte a folyamatos pörgős játékmeneten (ha a küldetéseket csináljuk és nem untatjuk magunkat a túlzott "war asset" keresgéléssel) Tuchanka, az elég izgalmas volt, harc vége-bejátszás, én: "Nem mondják hogy itt kell végig futni?!
"
Ha ME rajongó vagy akkor 10/10, az hogy ennyire filmszerűen látványos az egész kárpótol a kis hiányosságok matt, sőt itt a multi, a minden igényt kielégítő skillfa és fegyver fejlesztés. Szerintem sikerült a széria legjobb részét össze hozni.