Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    én játékokban valahogy nem vagyok egy sci-fi rajongó (filmekben, könyvekben abszolút igen), mégpedig azért mert számomra sokkal lenyűgözőbb a valóság szimulálása, mint egy akármilyen elborult fantáziájú világ kitalálása, amit látva én csak a fejemet fogom. az ME1-et is csak azért próbáltam ki annak idején, mert megtetszett egy youtube videón a párbeszéd működése. aztán játszva a játékot maga a taktikai tps-es rpg-s játékmenet is megtetszett (mondjuk mindig is szerettem csapattársakat irányítani FPS-esekben, pl. swat, ghost recon, stb.).

de mire a végére értem, teljesen lenyűgözött az a döbbenetesen részletesen kialakított háttér-univerzum, én imádtam a kódexet olvasni, minden részletet megtudni. most meg már elsősorban emiatt játszom, illetve hogy lezárhassam ezt a reaper fenyegetést, és abban bízom, hogy valami nagyon ütős módot találtak ki az írók az elpusztíthatatlannak tartott reaperek legyőzésére, mert gondolom valami frappáns módja lesz ennek is, és én erre vagyok a leginkább kíváncsi.