Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Vilagos. En csak azt mondtam, hogy - nalam - a sztori karpotol az esetleges jatekmenetben talalhato hibak miatt. De ha nincs sztori es nem tetszik a hatter, vagy a karakterek, azok motivacio, akkor az maximum par orat el meg nalam, egy eselyt kap, de nem eroltetem.
En egy jatek kapcsan a vilagaba, a tortenetebe, az un. koritesbe "szeretek bele (meg ha ez a kifejezes tulzasnak is hat oszulo halantekkal)", es nem abba, hogy jol fut a karakter, vagy van csudajo pancelja, esetleg franko a fedezekrendszere, vagy kihasznalja a directx45-ot teljesen fullHQHDBQQ texturaival. Ezek csak extrak, ha vannak.
Par ora jatek utan a parbeszedekkel nincs semmi gond. ME2-ben ket fajta parbeszed volt. A parbeszed-tarcsa bal oldlan extra infokat kaptal (nem lehetett vele semmi dontest hozni, csak hatterinfok voltak), jobb oldalon pedig a donteseid voltak, legtobb esetben 2-3. Na most a bal oldalt eltuntettek, es lenyegeben azokat az opcionalis hatterinfokat elmondjak alapbol, nem neked kell vegigkattingatni oket. Nincs ezzel gond. Szerintem.