Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Az utolsó regényt Deitz baszta el, nem a Bioware. Bár nyilvánvalóan elfelejtették átnézni, amit most tesznek meg. A képregényekkel nem értem, mi a bajod, nyilván csak újabb dolog, amibe bele akarsz kötni alaptalanul. A multi nagyon jó lett, és külön megtetszett, ahogy félig integrálták is az egyjátékos módba, meg nem is. Nem értem, milyen "új harcrendszerről" beszélsz, amikor annyit változtattak csak, hogy a csapattársak okosabbak lettek, és új mozgások kerültek a játékba. Protheán DLC jól sikerült, bár tényleg csak egy DLC, és ahogy mondtam korábban, nem integrális része a sztorinak, de nyilván jó kiegészítés, néhány új infóval a protheánokról... Twitteres tudósításokat izgalmas volt olvasni közvetlenül azelőtt, hogy el kezdtem játszani a játékkal. A zenékre abszolút nem lehet panasz, mert egy az, hogy nagyon jók lettek, másrészt pedig Hullick ugyan úgy ott volt a gárdában. Ja és a második részt kéretik nem bántani, mert annak is nagyon jó története volt, és csomó dolog visszaköszön belőle a harmadik részben.

Igazán csak értelmetlen rinya és rossz hangulat keltés, amit te csinálsz, mondhatni már évek óta...