Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• RamsayBolton
    Nos első benyomásaim.

-Sajnos rögtön csalódással indult a játék, mert az ME1-ME2-t végigtotl karakterem importálásánál az arcberendezést nem ismerte fel a ME3. Így újra meg kellett csinálni kb-ra.
    -Ezt leszámítva totál más volt a párbeszéd Andersonnal még a legelején, mint a demo-ban. Gondolom az előtörténetem miatt.
    -A grafika megjavult a demohoz képest, a sötét árnyékolt arcok eltűntek.
    -Az RPG-s elemekkel sokat el lehet pepecselni (fegyver modok, vásárlás, skillek, beszélgetések). Eddig kb. 8 tiszta órám van a játékban. Ennek több, mint felét pepecseléssel töltöttem: war asset, codex olvasás, párbeszédek, ténfergés a Citadellán (minden sarokba benéztem, dumáltam, vásároltam), bámészkodás Palaven-en, stb.
    -A Normandy kibaszott jól néz ki, hiába SR2, a belső fények, személyzet miatt ME1-es Normandy-ra jobban hajaz.
    -Érezhető, hogy 1-2 dologgal csak azért találkoztam, mert importált karakterrel játszom.
    Ez spoiler lesz (igaz nem a főszálból)!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Máris találkoztam régi karakterekkel, mellékküldetés formában, a Spectre irodában kapott hivatalos levél, van akivel meglepetés szerűen. Konkrét példa: egy side questben kiderült mi volt a Kasumi Keiji greyboxban, és Thane is irt egy levelet álnéven. Ahol most abbahagytam és tetszik az az Aria T'loak féle mellékküldetés: elég sokoldalú, változatos (ME szinten nagyon is) beszélgetős küldi. Viszont én úgy látom, hogy csak 6 csapattárs lesz összesen (a társ választó menüben ez már az elején kimatekozható).