Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #75 SPOILER! SPOILER! SPOILER!
Szerintem ez az "unalmas szedjünk össze egy csapatot" az egyik legfontosabb pontja lesz a trilógiának. A második rész gyakorlatilag a szövetségesek kereséséről szólt (még ha akaratlanul is), és az egész igazán csak a 3. résszel nyer értelmet. Legalábbis szerintem. Például ott a Collector bázis, ahonnan valószínűleg valami hi-tech cuccot lehet majd szerezni, a Gethekkel kapcsolatos döntésed is egész biztos fontos, a titkosított adatok a Cerberussal kapcsolatban, a Quarianokkal való döntésed (hogy háborúba mentek-e a Gethekkel, vagy sem), a Kroganokkal kapcsolatban, hogy mit csináltál a genophage-el, stb. De jelentősége lehet annak is, hogy Wrex a Kroganok vezére (ami gyak. az első részben dől el) és hogy mit csináltál a Councillal. Az Overlord DLC-vel és a Liarás DLC-vel még nem játszottam, de talán azokban is lehetnek döntések, amik befolyásolhatják majd a történetet valamilyen módon (asszem azt mondták, hogy a DLC-ket úgy veszik, mintha megtörténtek volna, ha megvetted, ha nem). És így tovább. Én kíváncsian várom.