Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
haxoror #745 Már nem emlékszem a sztorira szóval fenntartom a jogot hogy totál hülyeségeket írok (most játszom újra mindkét részt, még ennyi év után is über az első rész is) de ez a reaper szaporodós megoldás nekem kicsit sántít, mármint a ME2-ben az ember-reaper eléggé emberszerűnek tűnt viszont az ÖSSZES reaper ilyen tintahal formájú izé ami még köszönő viszonyban sincs a proteanok kinézetével, őket csak kiirtották de nem lett belőlük bébitáp?
Valahol érthető a ME2 ember-reaper megjelenése, Sovereignt egy ember picsázta el, a reaperek adaptálódnak de miért zúzták be a proteanokat, asszem a ME1-ben valahol mondták hogy fölösleges az okot keresni a tetteik mögött mert a reaperek annyira idegenek hogy a motivációjukat képtelenség felfogni, nekem ez a verzió sokkal jobban tetszik.
Más: Oké hogy relé-rendszer meg minden de a galaxisban 200 milliárd csillag van, ekkora területet még a reaperek sem tudnak megfigyelés alatt tartani (ha képesek lennének rá akkor esélye sem lenne egy 50k ciklus alatt kifejlődött civilizációnak lenyomni őket így a ME3 alapból buktával végződne a részünkről ami ugye eléggé szar lenne a trilógia befejezésének :) szóval több ezer terjeszkedő civilizáció is lehet a ME univerzumban ami már alapból fejlettebb mint a reaperek, pl Jartaron a "Leviathan of Dis", egy full organikus űrhajó "holtteste" ami 1 milliárd éves volt szóval nem a reaperek a technológiai piramis csúcsa, vagy ott vannak a rachnik akik már alapból minden relé-technológia nélkül olyan erősek voltak hogy a council a kroganok nélkül vesztett volna ellenük és még a "kiírtásuk" után is tele van velük a galaxis, ők pl már ismerik a relé-rendszert de kvázi immunisak a reaperekkel szemben mert nem függenek a reléktől, szabadon fejlődhetnek, a ciklus nem érinti őket.
Na szóval amit ki akartam ebből hozni az az, hogy a reaper kiirtósdi csak pár ciklusra visszamenő történet lehet mert minél jobban visszamegyünk az időben annál valószínűbb hogy a reaperek már rég belefutottak volna egy náluknál fejlettebb civbe ami csak miheztartás végett is kinyírta volna őket, én valami olyasmire számítok hogy a ME3-ban lenyomjuk a reapereket ÉS közelebb kerülünk a teljes képhez, kiderül vmi a reaperek eredeti céljáról és készítőiről -> új főgenyók a következő trilógiához vagy vmi ilyesmi.
Megint más: baromira remélem hogy nem fog megjelenni valami ősi buzeráns világmegmentő űr-elf faj, a reapereket az emberiségnek kell lenyomnia, a proteanok elbuktak, nekik már annyi.