Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• berlinboy6329
    Én is gondolkoztam ezen,h semmi értelme nem volt eddig annak h spacer,colonist,v earthborn voltunk..gondoltam majd a 3. részben lesz...

Azon is gondolkoztam,h úgy kellett volna megcsinálni a játékot,h

Vesszük Shepit..Import v új kari...Aztán amelyiket válasszuk,azon belül nyílik egy almenü,ide kerülnek a savek...

Aztán elkezdünk zúzni..Gyűlnek a mentések,quick save,auto save,majd végére érünk a játéknak vhogy....

Talán úgy,ahogy nem szerettük volna..Meghalt xy ember....Ekkor visszatöltünk egy régebbi savet és emgcsináljuk ahogy szeretnénk...

HAHA,ITT jön a bibi..A játéknak figyelmeztetnie kellene,h ha egyszer végviszed NEM TUDOD visszatölteni a saveket...

Pont megakadályozva azt,h a végjáték a saját szájízem szerint alakuljon...

Lehet új tárolóegységet nyitni a mentéseknek,de akkor az egész játékot újra kellene kezdeni...

Mert ami most van,az gáz..Hogy meghalt XY,töltsük vissza ezt és nyomjuk újra..Jee nem halt meg senki!!!
    *neten olvasgat*..Ohh,meg lehet menteni a legénységet is?Affene..RELOAD!!Háhá,most már tényleg nem halt meg sneki!!Jöhet a 3. rész!

Ez igy gáz,sztem.

Viszont kiváncsi leszek,h az 1. részből milyen döntések lesznek kihatással a 3. részre..A Rachnik biztos.