Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    na tegnap volt időm végre kipróbálni a demót, persze csak a multit, a single-ből semmit nem akarok előre lelőni magamnak.

szóval, amennyire féltem a multitól, annyira jó is lett. sikerült úgy 2,5 óra alatt (asszem) 15-ös szintet elérnem. egyes szintűként vicces volt, hogy sokszor kiléptek mellőlem a magasabb szintű játékosok :DDDD később meg persze már simán mindig megvolt a 4 fős csapat. maga a játékmenet meg pörgős, izgalmas, a plusz feladatokkal rákényszerítik a játékosokat az együttműködésre. nagyon jól megcsinálták a bioware-nél. ráadásul ez idő alatt csak egyetlenegy bosszantó hibát tapasztaltam, egyszer egy újraélesztés után "beragadt" a karakterem, nem tudtam semmit csinálni, csak forogni, de ezen az egy alkalmon kívül semmi szembeszökő.

azért a gold küldetések---1 hullámban insta halál. oda asszem maxra fejlesztett karakterek kellenek, tényleges együttműködésre és együttmozgásra képes játékosokkal.

mindenesetre ha a single-ben is ilyen nehézségű harcokra lehet számítani (pl. veterán fokozaton), akkor nagyon meg leszek elégedve a harc részével a játéknak.