22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ezt régen mondták is h nem akarják marketing terén ellőni ugyanazt a hibát mint a második részénél h spoilereznek, ezért a felére vették a videók számát. Szerintem felesleges az aggodalom, a fejlesztői videókat meg interjúkat megnézve pedig még inkább. -
Komolyan van aki a grafika miatt játszik me-vel? Ha 2d-s szar lenne akkor is imádnám, mert egyszerűen zseniális az egész. -
Hát igen, 10k őszintén, ez röhejes ár még mindig. Más címek már kezdik ráérezni az alacsonyabb árfekvésre. Lásd SS3, KA2, stb. De minek sietni? Egy félek olyan randa lesz, mint a demó, kettő az első napok rázósak és a sok bug, na meg néha pár hónap múlva akár fél áron is hozzájutni.
Azért az az ötlet, hogy kevesebb hype-pal - mert ez nem promó ,reklám ez hype, amit ma csinálnak - rosszat tennének egy ilyen címnek? Másnak igen, de az EA láthatóan visszafogta magát. A BF3-nál is vagy azóta? Az a cím totál nem érdekel, így... A Syndicate hype-ja is visszafogott. Voltak hírek Starbreeze, EA, Unreal3. De gyakorta a semmiből jött és már ki is adták. Szerintem rájött az EA, hogy az agyon hype-olás nem jó business. Bár a COD-dal szemben itt nem lehet mondani, hogy minden rész ugyanaz, mert mindegyik más. Átdolgozott fegyverrendszer, harcrendszer és más alapvető játékelemek.
Egyébként eme CGI filmecske lesz a Launch Trailer is? Mert nem rossz, de én várok egy ütős in-game verziót is, mint az 1-nél és a 2-nél. -
Cef #6839 Maga a játék teljes mértékben megéri a vételt, főleg, hogy van multi is, de hogy utána meg kelljen venni mind az 1001 DLC-t amit kiadnak hozzá, hogy meglegyen a teljes játékélmény az eléggé visszatartó. Persze meg lehet csinálni, hogy megveszed a játékot a DLC-ket meg máshonnan szerzed be, de akkor már mindegy ha meg se veszed, hiszen úgyse játszhatsz vele törvényesen. Majd ha kijön a teljes trilógia az összes letölthető tartalommal együtt akkor mélyen a zsebembe nyúlok, de addig nem éri meg jelzálogot venni a házra :P :D -
Coolfire #6838 Hátha valakinek nem telik rá. 
És,amint már leírtam,ne ez szétcsapva.Itt csak a játékélmények legyenek.
Ez már bevált módszer.:)) -
ME3nak minek kell warez topic?
Van aki ezt nem veszi?!
-
Prof William #6836 Az extended trailer eljövetelét lehet tudni? -
na tegnap volt időm végre kipróbálni a demót, persze csak a multit, a single-ből semmit nem akarok előre lelőni magamnak.
szóval, amennyire féltem a multitól, annyira jó is lett. sikerült úgy 2,5 óra alatt (asszem) 15-ös szintet elérnem. egyes szintűként vicces volt, hogy sokszor kiléptek mellőlem a magasabb szintű játékosok :DDDD később meg persze már simán mindig megvolt a 4 fős csapat. maga a játékmenet meg pörgős, izgalmas, a plusz feladatokkal rákényszerítik a játékosokat az együttműködésre. nagyon jól megcsinálták a bioware-nél. ráadásul ez idő alatt csak egyetlenegy bosszantó hibát tapasztaltam, egyszer egy újraélesztés után "beragadt" a karakterem, nem tudtam semmit csinálni, csak forogni, de ezen az egy alkalmon kívül semmi szembeszökő.
azért a gold küldetések---1 hullámban insta halál. oda asszem maxra fejlesztett karakterek kellenek, tényleges együttműködésre és együttmozgásra képes játékosokkal.
mindenesetre ha a single-ben is ilyen nehézségű harcokra lehet számítani (pl. veterán fokozaton), akkor nagyon meg leszek elégedve a harc részével a játéknak.
-
Egy sikeres franchise harmadik reszerol beszelunk, amely szinte azonnal kovette az elozo reszt lezaro, es a harmadik felvezeto Arrival DLC-t. A harmadik resszel - meg merem kockaztatni - nagyon keves uj jatekos fog megismerkedni a ME univerzummal, a jatekosok nagy resze mar tudja, mirol van szo es mikor erkezik a kovetkezo resz, a harmadik resz inkabb nekik szol elsosorban. Termeszetesen a friss husok is szamitanak, kaptak azert ok is kedvcsinalot az elmult hetekben.
Ketsegtelen, hogy kevesebb a reklam, viszont volt igy is minden, ami kellett ahhoz, hogy a ket resz kozotti egy ev alatt is fenntartsa a nevet a gamerek tudataban. Jottek idoben kepek, videok, sztori spoilerek, karaktereket bemutato videok (igaz inkabb a multit promozva), a kozosseg is gyartotta maganak az elmeleteket, ezzel is gerjesztve a jatek iranti erdeklodest, volt legkorbe bocsatott peldany, demo, stb.
Neha a kevesebb tobb. Jelen esetben szinte semmit sem tudsz, mi fog tortenni a harmadik reszben, mint - ahogy irtak is korabban - a ME2 eseteben szinte mar le volt love minden poen a premier elott. Persze maradt igy is elmeny boven, de most vigyaztak ra, hogy a jatekos a jatek kozben elje meg a dolgokat, ne tudja elore mi lesz. Csak azt, amit ok akarnak, hogy tudd.
Majd meglatjuk, mindent el lehet cseszni a mai vilagban, de kizartnak tartom, hogy direkt azert kevesebb a reklam es a hype, hogy a jatek ne legyen sikeres. Ilyen, hogy fordulhatna meg barmelyik studio fejeben? Meg viccnek is rossz a feltetelezes, mert ha igaz, akkor ott vege mindennek. Kizart. -
Bhalage #6833 sztem kurvra jo jatek lesz szamomra ez a demobol kiderult.
voltak vidik, de valahogy nem voltak olyan kaliberuek, mint az ME2nel.
extended trailer, launch trailer, voice cast, grunt, tali, thane, ?
nekem meg a voice actoros vidibol is a ME2-s tetszik, az ME3 kicsit gyernek tunik. de azert nem rossz ; ) -
hegege #6832 Én Mass effect és Mass effect 2 (és értelemszerűen a "részeit") ajánlom, bővebb kicsit első 4 második 7 részben meséli el a story-t. -
ZSOOLT2 #6831 Vagy csak nem akarnak annyit spoilerezni, mint az ME2 marketingjében.
Már megjelenés előtt tudtam a teljes játék kb. 60%-át, igaz, a BSN olvasása is erősen hozzájárult ehhez. -
Barnez #6830 Igen, sajnos ez aggodalomra ad okot számomra is. Remélem nincs semmi negatív dolog a háttérben.
Mondjuk remélem azért nem reklámozzák, spoilerezik teli a játékot, mert hát ez lesz az utolsó rész, amiben minden kis kirakós számít, tehát nem akarnak lelőni semmi fontosat. Remélem... -
Prof William #6829 Azt azért nem hiszem hogy a sikeresség ellen dolgoznának.
Lehet tudni mikor jön a trailer? -
vg #6828 Annyi biztosan nem lesz. Érezhetően kevesebb a marketing az egész játéknak, mintha nem is akarnák, hogy igazán sikeres legyen. Meg a célközönség is furcsa, hogy egy horror sorozat közben reklámozzák, na meg ez a űrbe fellőtt dolog is... A második résznél ilyenkor már jöttek a karakter bemutató filmecskék, a sci-fi dokumentum filmek, meg ilyesmik. Most gyakorlatilag semmi ilyesmi nincs. -
Prof William #6827 Remélem inkább plusz 1-2 perc. -
Coolfire #6826 Ne ezt warezoljuk már tele,ha eljön az ideje.:) -
Coolfire #6825 Hali!Nyitottam egy Wirágboltos topikot,ha esetleg jönne a cucc.:)Igaz,még egy kicsit korán van,de sosem lehet tudni.:)
Wirágbolt -
ma jön az extended, gondolom olyan +15-30mp még -
Most nem az a teljes trailer ami, este volt ? és amit már itt is linkeltek ? -
ez jó
-
Cef #6821 Egy kis spekuláció, hogy milyen idegenekkel lehet majd kapcsolatot létesíteni az ME 3-ban. Nem spoileres csak kicsit beteg kicsit beteg :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -

-
Prof William #6819 Akkor holnap jön a teljes trailer? Kíváncsi leszek milyen hosszú lesz. -
Pares #6818 Én mindig sétáltam, illúzió romboló mindenhová sprintelni, legalábbis számomra. -
Én is! :D Az illúzió.
Egyébként most viszem FemSheppel, Hardcore szinte. Az tényleg nehéz vagy én vagyok béna? -
Tudtam! Ettől függetlenül mindig sprintelve mászkáltam én is a nagyobb helyeken. :) -
akkor jól éreztem:D -
Csokis #6814 -
Hoz_Hun #6813 "The Art of the Mass Effect Universe". Ami a linkben van az a BioWare gyűjtői változata ugyanennek a könyvnek, az csak tőlük lehet megvenni limitált példányban. kb 17 oldallal hosszabb és van hozzá egy papirtok is. A plusz oldalakon csak képregény skiccek vannak. Szerintem nem éri meg. Nekem a sima változat van meg, azaz nincsenek benne képregény skiccek és nincs külön papirtokja sem.
Én az Amazonon vettem meg. -
Renegade #6812 basszus a hideg futkározott a hátamon ebben a 20 percben :-) -
Igen azaz. De figyelni kell mert ezt külön lehet kapni, a Collectors Edition-höz nem ez jár hanem egy rövidebb változat. -
Igen, tobb mint valoszinu. -
Ez az? -
Art of Mass Effect a címe. Amazonon lehet megvenni. -
Amúgy ennek az ArtBook-nak mi a neve és hol vetted?
Nem igazán találom a neten! -
Ó, pls spoiler fóbiás vagyok, ha nem ide akkor dobj a mail címemre kérlek pár képet. -
Hoz_Hun #6805 Van sok. Rengeteg helyszín, Föld, Mars, az Asari, Quarian, stb home world-ök. A Reaper változatok, indoktrínált lények, szereplők, Cerberus katonák, ügynökök, stb. Meg egy-két nagyon spoileres kép. -
Hoz_Hun #6804 Összesen? Nos, Az ME1 gyűjtőihez adtak egy nagyon vékonyat. Aztán az ME1 Game Guide-al egybe (fizikálisan külön vannak) exkluzivan meg lehetett venn a "The Art of Mass Effect"-et (ez van a linkelt torrenten). Aztán az ME2 gyűjtőiben van az a kis keményfedeles Art Book, ami szerintem sokunknak megvan. Az ME2 Game Guide-hoz ezuttal beleaplikálták (tehát egybe van, egy könyv) az ME2 Art Book-ot, meg a képregény első részét is. Aztán van ez az új összesített, amibe ME3 is benne van (The Art of the Mass Effect Universe). -
Esetleg van valami új kép amit nem láttunk még neten a 3. részről? :)