Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cerberus emberei, akik Shepard ellen fordultak, egyelõre nem adtak értelmes magyarázatot arra, hogy miért is.

Ahogy arra sem, hogy hogyan szereztek ilyen komoly technológiát, meg erõforrásokat. Az elsõ 2 rész kb. összes Cerberussal kapcsolatos mellékküldetésében a félresikerült kísérleteiket kellett eltakarítani, ehhez képes jól megerõsödtek.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hát lehet, hogy szar volt, de semmi rosszindulat nem volt bennem, hidd el, csak kiforgattam a szavait egy kicsit, mert én ilyen kötözködõs vagyok
Vagy inkább:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kk, ironmant szeressük 😛
Renjike
tudom értelmezni de azt sem birom ha viccbõl írnak ilyeneket ..... hirtelen felkapom magam rajta bocs 😛
de szerintem mostmár

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ugyan már, miért lenne mindjárt szociális probléma, hogy a szar vicced nem jött le neki?
<#hehe>

nem belekötöttem, hanem próbáltam poénkodni a sráccal egy kicsit, de nem jött le neki, ez már viszont egyéni szoc. probléma
Én ezzel úgy vagyok, ha valami nem tetszik, akkor egyszerûen nem pazarlom az idõm arra, hogy a topikban ízetlenkedjek.

Csak tudod ez is érdekes. Mert az egy dolog, hogy nem tetszik. Kifejted a véleményed, hogy ez a játék nem neked való, mert nem ez a stílusod, satöbbi, és sajnálod, hogy szerinted így elrontották. Csakhogy nem ezt szokják csinálni az elégedetlenkedõk. Az a szokás errefelé, hogy bár állítólag kurvára elrontották, meg jajdeszarlett (de azért persze kijátszotta), itt (vagy ott) marad a topikban, és csak szarozik és szarozik naphosszat. Van aki stílusosan, van aki alpári módon, de a koncepció ugyan az.

Arra meg szerintem semmi szükség, hogy 1 évvel a megjelenés elõtt elõre leszarozzuk a játékot.

A baj csak az, hogy kontra követi a kontrát. Sokan tényleg csak erre vágynak, hogy belekössenek másba, de például engem érdekelnének a játékkal kapcsolatos dolgok is. Errõl jut eszembe, a harmadik részben látható katonák milyen fajt képviselnek? Sajnos eléggé lemaradtam az infók nézegetésével.
ha nem tudod értelmezni a szmájlit, akkor nagyon tudlak sajnálni... 😞 a személyeskedést meg szerintem most fejezd be
Renjike
bocsi de nemhagyom magam ha egy kis kommenthuszár próbál oltogatni a nagy szájával 😄

Renjike
inkább nó komment annak az embernek akinek egy anyád a teljes neve 😄 ez a te szinteted is jelzi de talán és 6 éves korom óta jáccom különféle játékokkal szal kicsit megtudom külömböztetni a szart a jótól . így téged is az értelmes emberektõl 😉 No offense 😊

a civakodást pedig tényleg privátban kellene, vagy sehol...
Jó látni végre más jellegû hozzászólást is 😄 Sajnos mindenki elég hamar belelovalja magát(sajnos nemritkán én is)a másik fél véleményének ecsetelgetésébe, illetve cáfolásába, pedig tényleg nem errõl kellene szólni a dolognak. Amúgy az egész csak abból indult ki, hogy páran, köztük én kifejeztem aggodalmamat a tps részek túlsúlyával szemben. Ennyirõl szólt volna az egész, amibõl ez lett...
mert te ugye nem vagy kis pöcs? no offense 😄
lehet de még messze van a megjelenés addig többször is végig lehet tolni.

Mivel egy trilógiáról van szó, nem is szabad ugyan olyannak lennie a 3 résznek, ezért mások lesznek az arányok, de attól még az eredeti színvonalat és értékeket vinni kéne tovább. Játéktechnikailag is érdemes csizsolni a dolgokon, de ez nem azt jelenti, hogy vmi mást csinálunk.
Még jó, hogy nem vagyok az.

Renjike
hát nekem az 1. sw film tecett az öszes sw film übejró nemtudom mi a problémád vele de szerintem ne veszekedjen senki senkivel itt zárjuk le az egészet ha értelmeset tudnak az emberek írni akkor jöhet a cucc...

amúgy nem rád céloztam csak most ez fog következni hogy a sok kis pöcs jön és lehúzz a agamot amikor még semmit se tudni szinte .... de az embereknek megoszlik a véleménye így mindig lesznek viták ami már szánalmas . szóval mindenki VITA LEZÁRVA

A folytonos szarozással van a baj. Akár hányszor cdr74 hozzászólásait olvasom, valami újat talál, amit leszarozhat, és egy kicsit már idegesítõ.

Nem értem hogy miért fáj neked az, hogy másnak nem jön be a második rész az elsõ után. Nekem momentán nincs komolyabb bajom a második résszel sem, de teljes mértékben egyetértek azokkal, aki szerint sok dologban a második rész visszalépés, és itt most természetesen nem a harcrendszerre és a külsõségekre gondolok...
Renjike
igen van ilyen vélemény és tiszteletben tartom mert részben igaz nekem nem nagy külömbség volt a 2 játék között de azért érzékelhetõ volt . az 1 az hangulatban hozta a nagyobb szintet , a 2. pedig harcban , egyebekben hozta a jobb szintet mint az 1 de ezt nem 90 hozzászólásban kéne leírni . 😊

Közel sem errõl van szó, de mind1. A változtatás kell, de attól még ha vmi szar az szar, lásd SW (film) 1.rész mekkora atom szar. És az sem a CGI miatt lett szar.

Sok részletben egyetértek veled. Akármennyire is színes, akciódús, pörgõs a második rész, hangulat terén nem tudja ugyanazt hozni, amit az elsõ rész adott. Ezt lehet szépíteni, lehet belekötni, de szerintem legtöbben így vagyunk ezzel, még ha nem is valljuk be.
Hát ha nem lennél vérpistike, akkor emlékeznél, hogy nem 1x leírtam\tuk a kijelentéseddel nem azonos véleményünket.
Renjike
tipikus nemteccik a változtatás húzzuk le a gamot " lö dejavu (dragon age 2 )"

Bocs már, hogy nem durrantok egy patront a gatyámba minden egyes ME-es megmozdulástól.
Mondtál-e már te valaha valami pozitívat is a Mass Effect-el kapcsolatban, vagy nálad minden jóindulat kimerül ott, hogy az elsõ istenkirály, a második szar?

Ugyan már. Egy dolog az igényesség, de az már nevetséges, amit te csinálsz...

Ui.: Méghogy a második rész egy dzsíájdzsó... <#wow1><#nevetes1>

Látom nem érted, amit írtam. Épp ez az, hogy telibeszarom az RPG részt, és felplem rózsaszín gumibottal is harcolhat az a szerencsétlen, ha debil.

Az 1. rész egyik igen kritizált részei a külsõbolygós mellékküldetések voltak, pontosabban az épületek és a bolygók kidolgozásának alacsony minõsége. De ez mind technikai kérdés. Tartalom volt hozzá, volt egy hangulata, most meg minden csili-vili pörgõs mészárszék lesz, Shepnek lobog a haja az új shadertõl vagy tudom én mi, amire Casey is milyen büszke, de attól még a tartalom - fõleg a 2 után - továbbra is kérdéses. Azt írta twitteren Casey, hogy ME2 szinten lesz a játékidõ, de én nem igen szeretném, ha ennek nagy része arra menne rá, hogy kommandóst játszok sok, baltával faragott faék indok miatt.
Szolnokboy1
lol, hagyjad már. 😄 majd' 1 évvel a megjelenés elõtt mire menjenek rá a trailerben? nyilván a látványos harcokra és nem az RPG részre.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

<#eljen>
Valahogy úgy. Én is ezt tervezem, de azért nem kevés idõ lenne valljuk be...
Nem vagy egyedül, egyébként teljesen jogos az igényesség megkövetelése, az nem kifogás, hogy jelentéktelen, meg rövid, meg tökömtudja, a 2-nek se kellett felvezetéshez 15 DLC, és semmivel se lesz különb a 3 kezdése sem.

A részben kötött sztori megint normális dolog, de attól még elvárható, hogy ne idióta és igénytelen eszközökkel éljenek megoldás gyanánt.

Ha a sorozat hangulatát\komolyságát érzékeltetnem kéne, akkor
1. rész Szárnyas Fejvadász
2. rész G.I. Joe - A Kobra árnyéka
3. rész egyelõre valahol a Star Trek és a Swarci féle Kommandó között valahol.

És attól, hogy emberibb RPG rész lesz benne, lásd fegyók meg ilyesmi, attól még nem lesz olyan, mint az 1, mivel azt sem a klasszik RPG-s elemek, vagy a harcrendszer miatt szerette meg mindenki.
király game lesz, nem kérdés. Én várom nagyon. Újra kellene tolni mindkettõ részt

Ahogy Pares mondaná: ott a pont 😄
Szerintem meg nem. Valamilyen nagyobb szintû kerettörténetnek kell lennie, és az Arrival történetét nézve, hogy jönnek a Reaperek, mégis mi mást szeretnél csinálni, mint hogy megállítsd. Persze, egy kicsit sínre tettek, hogy mégse lehessen megmenteni a Batarianokat, de figyi, valami okot kell csinálni, mondom. Az végképp nem lenne jó, ha totál szabad lenne az egész történet, mert akkor pont a történet kidolgozottságának rovására menne az egész.

én megérteni megértem, csak egyet nem értek vele
Egyesek ezt nem akarják megérteni.

most ugye van az, hogy nem lesz mindegyik csapattárs a 2. részbõl a 3-ban benne, mert nehéz lenne minden variációt kidolgozni... szerintem az arrival dlc-nél is pont ugyanez a helyzet és azért van egy fix történet, amin nem változtathatsz, ami egyrészt jó, mert kapunk egy epic kezdést, de pont ettõl veszik el a játék varázsa szerintem
A LotSB DLCben kipróbáltak pár dolgot, amit az ME3-ban is használni akarnak, ezért volt kidolgozottabb, mint a többi DLC.

Az Arrivalt meg gyorsan összedobták, hogy valami magyarázatot adjanak, a 3. rész elejére, valszeg nem is kapott annyi idõt/erõforrást, mint a LotSB, mert inkább a befejezõ részre irányítottak több embert.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

de tényleg, mi az már, hogy elfognak és kiütnek 2 napra, annyira nevetséges megoldás😄
Mégis mi értelme lett volna? Gondolkozz már el egy kicsit. Választani választhatsz, ha lejár a határidõ, akkor mindennek lõttek. Ilyen helyzetekben nem sok értelme van a választásnak, elég egyértelmû, hogy mit kell csinálni. A 2 napos határidõt meg a hasonló dolgokat, az emberek reakcióit a 3. részben fogják kivesézni. Ha mindent lelõttek volna a DLC-ben, akkor annál gyengébben indult volna a 3.

Hát jó de a többi dlc-be nem pusztítottunk el egy egész naprendszert, most a firewalker vagy a liara-s dlc-nek nem olyan sorsdöntõ a vége, vagy épp az overlordnak.De mindegy is kinek tetszik kinek nem annyira ahány ember annyi vélemény.Nekem annyira nem jött be.Ez van.

Egyetértek ramyval azért az nagyot ütött volna ha eldöntheted hogy elpusztítod-e a relét vagy nem.Meg ez a 2 napos határidõ is érdekes.Én is többet vártam el tõle, a csaj meg szintén egy senki, vagy pl amikor shepard és az admirális beszél.Shep még csak meg se lepõdik azon hogy 2 nap múlva jönnek a reaperek.

Az lett volna a legjobb, ha a

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tárgyalást is rögtön megtartják,

nem?

A többi DLC után sem voltak valami bõszájúak a többiek emlékeim szerint.

Jó, egész biztosan lehetett volna jobb is a DLC, de most már a 3-asra koncentrálnak. Én speciel nem bántam a lövöldét, belefért. Ilyen dolgokon valahogy nem tudok kiakadni... És fõleg nem kérdõjelezem meg a Bioware tudását, meg fõleg nem a 3. rész hangulatát egy utolsó DLC miatt.

BoneDragon
Semmi érdekes...

Ez megint csak idegesítõ (számomra). Azért annyi fáradtságot vehettek volna, hogy minden karakternek adnak egy új dialógust a küldetés után.