Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Cef #6450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Vagy pedig nem lesz gyozelem, a reaper most csak asszimilalni akar, es nem kiirtani minket, es ez fogja a kozelgo Mass Effect MMO-t felvezetni, a totalis haboru es az elnyomas alatti lazadasok, harcok a gonosz ellen."
Kizártnak tartom. Brutális lincshangulat lenne, ha ezt meglépnék a készítők. Az ME-t mindig is trilógiának szánták, a 3-mal véget fog érni Shepard és a reaperek sztorija, attól még a sorozat folytatódhat.
!!!Innen óriási spoiler, még a spoilerben is, tehát tényleg csak saját felelősségre szabad tovább olvasni, én már megbántam mikor anno olvastam!!!
------------------------------------------
A proteánok terve az volt, hogy sztázisba helyeznek egy egész kolóniát, ami a reaper invázió után ébredne fel, újjáépítené a proteán birodalmat, közben a többi fajt is befogná a munkába: istenként mutatkoznának a primitív civilizációk előtt, majd felemelnék őket a saját szintjükre és lehetőséget adnának nekik a birodalomba való csatlakozásra. A következő ciklusnál a reaperek egy még a proteánoknál is több tízezer évvel fejlettebb birodalommal és egy külön ellenük felkészült hadsereggel találnák szembe magukat.
Csak a terv nem jött össze, nem lehet tudni pontosan, hogy miért, de lesz egy proteán csapattársunk (a sztázisból felébresztve), ő elmondja, hogy meg kellett ölnie az egész osztagát, mert indoktrinálták őket, valószínűleg emiatt nem valósulhatott meg a terv sem. De majd a játékból kiderül. Szerintem már túl későn fejlesztették ki a protik a fegyvert és inkább az új birodalmukba akarták átmenteni.