Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Optimus Prime
    Nos, ha érdekel és mást is, kifejtem. Lehet én nem értem a dolgokat, de majd más korrigál. Engem Saren terve zavar, ugye a Conduitot keresi, aminek a lényege, hogy átvisz kapásból a Presidiumra. De miért is? Spectre-ként bármikor bemehetet volna és fejbe lőhette volna a 3 Tanács tagot minden gyanú nélkül. A másik mini relay a Citadellán számomra nem egyértelmű. Az ilosit a Prothean tudósok építették, de előtte volt egy a Citadellán vagy ők építették miután odamentek - elvileg ott semmi sem maradt. Aztán küldetés szinten zavar a Thorian esete. Ugye fölötte ott volt a kolónia, megtépázva ugyan de áll és védve a Thoriant, ahol már járt Saren, az egész Geth bandája meg a feláldozott assari. Miután megtudta, amit akart mégis kislicolt anélkül, hogy bombát hagyott volna hátra vagy porig rombolta volna az egész Zhu's Hope kócerájt. Ehelyett hátra hagyott pár Gethet, akik ugyan fenyegetést jelentettek, de konkrétan nem tudták elpusztítani a kolóniát. Persze Sovereign simán lezúzhatta volna az egész épületsort is.