Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #5180 Hát erre nincs úgy magyarázat sztem én már szinte csak nőivel tolom, a 2-t egyszer toltam végig faszival a huszon-egynéhány-ból.Pedig nem vagyok beteg a nők érdekelnek eddig is így volt ezután is így lesz.De valahogy jobb női karakterrel, érdekesebb vagy nemtudom.A szinkronja az fenomenális.De visszakérdezek én is akkor.Mi ez a lara croft mánia, annyian odavannak a tomb raiderért,legyen játék vagy film, pedig abban is női karakterrel nyomulsz, és ott még választási lehetőség sincs.Ki kell próbálni és rájössz hogy mér jobb/nem jobb.Én is először a me1-et fószerral toltam végig, aztán nagy nehezen rávettem magam hogy egye-fene kipróbálom nővel is max nem fejezem be.Hát teljesen más élmény, lehetelhetetlen letenni :D
Beleélés meg hát nem a nő szerepébe élem bele magam ez tévedés csak egyszerűen szerintem arról van szó hogy más szemszög teljesen, elkezdtem másodszorra fószerrel is hát 10 perc után meguntam.Egyszerűen unalmas már a játékok 99%-ban fószerrel mész, már száraz unalmas...stb.Pl sokkal szórakoztatóbb egy-egy szituáció női karakterrel meg máshogy állnak hozzá a karakterek, néhol úgye más a párbeszéd,gondolok itt a románc-ra de nem csak ott más a szöveg ha az ellenkező nemmel mész.Ha kihagyja valaki az egyik nemet a me-ből akkor veszít vele,mert lemaradt azokról a párbeszédekről.