Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hát eddigi életem során jó néhány állat értelmesebbnek bizonyult, mint pár fajtársam:) Értelmes lény:) haha nézz meg egy híradót egy "értelmes" lény nem csinál olyan dolgokat, tehát ha én a céltalan agresszió mennyisége alapján, vagy a bolygóban okozott károkat nézném, az ember nem minősülne értelmesnek, míg az összes többi állat igen. De ha az értelmet abban mérem, hogy ki tud programozni, akkor már én sem tartozom az értelmes lények közé, ha azt nézem ki tud szép térképet rajzolni MapInfo-ban szerintem lesznek sokan akik kiesnek az értelem köréből. Ha az értelem valaminek a felfogását jelenti, szintén rossz irányba megyünk, mert már magát az értelem szót sem tudjuk értelmezni:) Az "értelem" szó túlmutat az emberi értelmen, nagyon helyesen.
Az értelem nem lehet viszony kérdése, ember vs. állat. Összemérhetetlen a 2 dolog, mert egyik sem érti a másikat. A reaperek értelmesebbek, mint a többi faj? Nem összemérhető, egyszerűen más a 2 dolog. Emberi szemmel akkor lenne értelmes a reaper, ha belátná, hogy túl sok szenvedést okoznak. A reaper szemében egy szerves akkor értelmes, ha elfogadja a reaperek "segítségét".
Lehet a macskád/kutyád téged tart alantas lénynek, ki etet kit?:)