Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Tails
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát igen egyébként én régóta tartottam is tőle, hogy a protheanok nem úgy fognak kinézni mint az első részben, ugyanis a második részben is van egy melléküldi ahol Shep egy hasonló víziót lát mint az eső részben és abban is egy kollektor szerepel. Namármost az illoson lévő szobrok ilyen chutulu fejű nagyon földönkívülinek tűnő lények, és inkább tünnek ősibbnek. A collectorok meg valami primitív rovarszerűségek, és amikor láttam a mass effect 2 ben hogy na ezek lesznek a proteánok csak remélni mertem hogy a bioware nem cseszi el teljesen :S De úgy látszik mégiscsak megtették, szerintem ez nagyon zavaró azoknak akik játszottak az első résszel. Az már csak hab a tortán hogy az illusztráción is világít a szeme... Assuming control ??? Vagy mi ???

EDI "teste" meg egy másik vad dolog, mármint úgyértem edi egy fedélzeti kompjúter, minek neki arc arckifejezések, esetleg érzések, lehet hogy csak én látok már mindenben rosszat, de ezt megint csak feleslegesnek érzem. Az meg a megintcsak a másik dolog hogy a Normandy SR2-őt a cerby csinálta, és a szövetségnek ennyire jól sikerült portolnia meg tuningolnia ? Szóval ez az egész kicsit túl vad nekem, persze nem akarom leírni a játékot, attól még én is nagyon várom.