Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Prof William #4934 Egy két érdekes gondolta...
A fagyott relék... Mi van ha a Charon relé nem 50 000 év alatt szedte fel a a jeget hanem mondjuk 50 millió? Ugyanis ha igaz a kapcsológombbal szórakozó reaperek sztorija akkor miért érte volna meg nekik bekapcsolni egy olyan relét ami olyan rendszerben van, amiben nincs értelmes élet? Lehet hogy a Proteanok FTL-el érkeztek oda és ők sem tudtak a reléről egészen az utolsó évtizedekig amikor már nem volt idő kiásni mert jöttek a Reaperek.
Illusive Man: A Reaper megegyezés sztem kérdéses mert okosnak tűnt, azt meg mindenki leszűrheti hogy mit ér egy olyan fajnak a szava, amely eddig 1 fajt sem hagyott "életben" és mellesleg mindent megtehet. Olyan lenne mintha én megígérnem egy hangyabolynak hogy nem pusztítom el őket. Talán betartom, talán ne de a hangyák nem tudnak rávenni hogy megváltoztassam a véleményem. Persze indoktrinálhatták de sztem az nem lenne túl jó ötlet játéktechnikailag.
Valószínűbbnek tartom hogy neki is a Reaper elhárító spré kell(már ha van ilyen). Ha megszerzi akkor a Cerberus egycsapásra az emberiség megmentője és vezetője lesz. Az IM-ből meg minimum örökös elnök. Ráadásul a többi faj térden állva fog könyörögni a fegyverért ami biztosítja a galaxis feletti emberi dominanciát. Akár hagyhatja is kihalni a többi fajt, vagy éppen megvárhatja amíg úgy tönkreverik őket hogy évtizedek/századok keljenek a felemelkedéshez ami alatt az emberiség olyan előnyre tesz szert amit soha többé ne lehet behozni.