Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #4918 A mai napig a hivatalos álláspont hamis, miszerint a Proteánok építették a Reléket. Annyit akartam ezzel, hogy egy karakter nem éppen a legjobb forrás, nem tény, amit mond.
Szerintem a lefagyasztás nem marhaság. Igazad van, arra nem gondoltam, hogy tényleg többszörös fénysebességgel is lehet közlekedni az ME univerzumában, de akkor is, gyakorlatilag kikapcsolták a Relét a lefagyasztással, így azt gondolhatták a Reaperek, hogy ezt a rendszert nem fedezték fel. Azt tudjuk, hogy aktiválni könnyen lehet a Reléket, de hogy deaktiválni is? Kötve hiszem. Az biztos, hogy Reaperek nem jártak a Naprendszerben, hiszen a Marson a leírások szerint (és valóságban se) nincsenek orbitális bombázásoknak jelei, ráadásul kötve hiszem, hogy csak úgy ott hagytak volna mindent a Reaperek, miután megtalálták a bázist. Valamiért nem voltak a Naprendszerben, és szerintem pont azért, mert gyak. deaktiválták a Relét, ezzel "felfedezetlennek" beállítva a rendszert. Mindenesetre szerintem lehetetlen, hogy magától fagyjon be az Relé, én célszerű befagyasztást látok a dolog mögött. Csak szerintem több logikája van annak, hogy a Proteánok fagyasztották le védekezésből, minthogy a Reaperek nem tudjuk miért...