Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Hoz_Hun
    Érdekesség képen kicsit utánaolvastam és a Revelation könyvben ez van Charon Mass Relay-ről. Magyarban nem tudom, hogy fordították ez az eredeti szöveg.

"It was actually an enormous piece of dormant Prothean technology. A mass relay. Floating for tens of thousands of years in the cold depths of space, it had become encased in a shell of ice and frozen debris several hundred kilometers thick."

(aláhúztam a számomra fontos részeket)

Szóval számomra (szerintem, saját vélemény), a Charon Relay ki volt kapcsolva eredendően. Méghozzá (megint mondom: szerintem) a Reaperek kapcsolták ki.
    Ezt megint csak tudjuk: "Many mass relays are currently dormant for unknown reasons, though they can be easily reactivated."

Szerintem a jégburkot simán az évezredek alatt szedte fel a Plútó felületéről, vonzás körzetéből. Hisz gravitációsan hozzá van horgonyozva. "Some relays, like the Charon Relay, are "gravitationally anchored" to planets;"

Persze ez még nem zárja ki, hogy mindezt a phroteánok csinálták. De én nem tartom valószínűnek. Számomra nem logikus. Szerintem az apokalipszis kitörtével az itteni tudósok sebtébe elhúztak innen, probálva csatlakozni más protheán egységekhez. Több száz évvel késöbb, mikor a Reperek visszatértek a mélyűrbe, a kevésbé fontos Mass Relayeket (pl számos másodlagos Relayt) egyszerűen lekapcsoltak.